Mivel bővitsem? Kell-e új táp?
Figyelt kérdés
CPU: AMD Athlon II X4 750K
Alaplap: Gigabyte GA F2A85XM-HD3
RAM: 4gb
Táp: Chieftec 550W
1. Intel i5 3570K + ASUS B75M-PLUS
2. Sapphire HD7950 3gb
2013. szept. 9. 17:43
1/7 anonim válasza:
Ha az a táp ctg 550 akkor nem kell ha más rossz minőségű chieftec akkor nem árt, de amugy minek raksz 1 szórzózármentes i5 mellé 1 nem tuningos alaplapot?
2/7 anonim válasza:
elöttem szóló, szerintem ö ezt nem is értim mi az a szprzózár mentesség ,és a procit nem fogja huűúzni tehát szerintem tökmindegy mien lapot tesz alá, nem is figyelte szerintem! :)
3/7 anonim válasza:
" szerintem ö ezt nem is értim mi az a szprzózár mentesség ,és a procit nem fogja huűúzni tehát"
Igaz, de akk felesleges még plusz 500Ft-t is kiadni érte, meg bukik pár virtualizációs szolgáltatást(mondjuk valszeg szüksége se lesz rájuk). Úgy van értelme ha később tervez valami combosabb lapot.
A tápról meg nem ártana egy pontos típus. Azt meg felejtsétek már el, hogy a CTG a jó minőségű csak, van annál Chifinél jóval jobb is.
5/7 anonim válasza:
szerintem azért biztonságosabb lenne 600W felett venned inkább maradjön többlet teljesítmény mint durranjanak a kondenzátorok a tápba :)
6/7 anonim válasza:
A táp elég lesz, az előttem szóló válaszán meg mosolyoghatunk egy szebbet.c
7/7 anonim válasza:
mosolyogjatok csak :D
nekem mindegy mit vesztek ez csak egy tanács volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!