ATI Radeon 9200 128Mb AGP Graphics kártyával mért nem megy a farming simulator 2009? + 1,25g rammal + 2* 2.80ghz procival
nagyon szépen köszönöm.
amugy most egy i7 ddr3-mas gépet akkarok össze rakni de csak jövö honapban lesz kész. addig ezt akartam bele rakni a másik gépembe. de azért kösz
Ez a játék minimum gépigénye:
Operating System : Microsoft Windows XP / Windows Vista
CPU: Intel Pentium IV at 2.0 GHz or equivalent AMD Processor
Video Card : 128 MB VRAM – NVIDIA GeForce 6800 / ATI Radeon X850 / S3 Chrome 430 GT
Memory : 1 GB RAM
Hard Disk : 1 GB of free Hard Drive space
Sound : DirectX compatible sound card
Direct X : 9.0c
Controls : Keyboard & Mouse
Installation : CD-ROM / DVD-ROM Drive
Network : Active Internet connection required for activation
Ez mindent megmagyaráz. Egyrészt a Radeon 9200 a generációjával ellentétben csak DirectX 8.1-t támogat (Pixel Shader 1.4), a többi Radeon 9000-es kártya (9500/9600/9800) amúgy DirectX 9a támogatással bír. A játéknak viszont papíron DirectX 9c kell (Shader Model 3.0) bár gondolom elég a DirectX 9b (Shader Model 2.0b) is, ha a minimum videokártya igény egy Radeon X850. A Radeon 9200 eleve egy nagyon kis teljesítményű kártya, a maga idejében is csirke volt, ma meg már piszkosul gyenge, főleg egy 2009-es játék szemével...
Amúgy ha a procid egy Pentium 4 HT-s egység (kb ez illene a fenti géphez korban), akkor az nem 2*2,8GHz-es, mert nem valódi két magos proci. Ha viszont egy Pentium-D (ami már tényleg két magos, bár ma már az is nagyon elavult), akkor érdemes lenne szerezni mellé egy használt AGP foglalatos Radeon HD3650 kártyát (erősebbet felesleges).
áh dehogy is. csak adig akkartam amig nem készül el a másik gépem. de inkább meg várom azt.
köszönöm
de amugy mult héten vettem egy ASUS P8H61-M LE/USB3 alaplapot
ezt irják rolla: Supports DirectX 10.1
ezen menni fog alapbol is nem?
"mert itt már azokban is van integrált GPU"
Itt javítanám magam, mert itt már csak a CPU-ban van az integrált GPU, az alaplapon csak a kivezetések vannak. Tehát helyesen így hangzik:
*mert itt már azokban van az integrált GPU*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!