Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ampe a78 as tabletem nem...

Ampe a78 as tabletem nem kapcsol be?

Figyelt kérdés
mit tegyek?
2013. szept. 8. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
talán lemerult?
2013. szept. 8. 20:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem merűlt le
2013. szept. 8. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Reset gomb van? Nyomd be hosszan, egy tűvel vagy akármilyen célszerszámmal (kb. 5-10 mp-ig tartsd).
2013. szept. 9. 17:40
 4/6 A kérdező kommentje:
reset gomb nincs, kikapcs, hang fel és le -de már próbáltam ezek kombinációját a kék kép ampe feliraton nem jut tovább
2013. szept. 10. 06:41
 5/6 anonim ***** válasza:

ÓÓÓÓÓ, de hát akkor bekapcsol, csak nem bootol be az android.

Egy factory reset-et tudnék ajánlani próbára, de az adatok ugrani fognak, szóval erre számíts.

Úgy tudod ezt megcsinálni, hogy kikapcsolt állapotban lenyomod a hangerő le és a bekapcsoló gombot egyszerre, s tartod míg be nem kapcsol, mikor bekapcsolt engedd el a bekapcsoló gombot de a hangerő gombot tartsd még 2-3 mp-ig, majd azt is engedd el. Ekkor bejön a recovery menu, itt a touch nem működik, navigálni a hangerő gombokkal tudsz fel ill. lefelé. Kiválasztani pedig a bekapcsoló gombot röviden nyomva. Navigálj a full wipe/factory reset menüpontra, majd nyomd le röviden a bekapcsoló gombot. Várj, míg újraindul a tablet. A gyári beállítások lesznek visszaállítva.

2013. szept. 10. 16:38
 6/6 anonim válasza:
Nekem még ekkor sem kapcsol be :(
2013. okt. 9. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!