A Juventus Rádió új honlapjáról hogyan tudom bemásolni a Wordbe a zenelistát úgy, hogy ne folyamatos szövegként jelenjen meg, hanem ahogy a honlapon is szerepel, azaz áttekinthető táblázatként?
Figyelt kérdés
Illetve bemásolás után milyen "trükköt" lehet alkalmazni ezzel kapcsolatban? Itt van például egy link az egyik zenelistához: [link] 2009. nov. 2. 22:53
1/4 judka válasza:
Képben nem jó? (Ha igen, PrintScreen, majd vagdosás)
Automatikusan nem tudom hogyan lehetne, de ha az egészet beilleszted egy jegyzettömbbe, az kiszd belőle minden formázást, vagyis ha ezután illeszted a Word-be, akkor már nem lesz benne link, meg felesleges sallang, és csak entereket kell beütögess.
Nem tudom, hogy ez így jó-e neked.
2/4 anonim válasza:
Szerkesztés menü, Irányított beillesztés, és kiválasztod, hogy Nem formázott szöveg.
3/4 A kérdező kommentje:
Már próbálkoztam azzal amit írtatok. Az a probléma, hogy nagyobb mennyiségben szeretném kimásolni a listákat és nincs időm arra, hogy egész nap entereket ütögessek. Egymás alá szeretnám rendezni az időpont-előadó-cím sorokat. Számtech zsenik segítsetek!!!!!
2009. nov. 3. 17:37
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a problémám itt megoldódott:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__48..
Nagyon hasznos ez a weboldal!!!
2009. nov. 7. 08:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!