Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja van a dvd írómnak?

Mi baja van a dvd írómnak?

Figyelt kérdés

Nemrég rendeltem az interneten dvd lemezeket és azóta nem működik rendesen a dvd íróm.

Ha beteszem a lemezt,egyszer elfogadja-egyszer nem.

Biztos nem hibás a lemez sem,de a dvd íróm sem,mégsem tudom mi a baj.

Arra is rájöttem,hogyha bekapcsolom a gépet akkor egymás után háromszor is elfogadja a lemezt,de ha már bemelegedett a gép nem tudok vele írni.

Mindig azt írja ki-írási hiba-az egymenetes lezárás nem hajtható végre.

Ha valaki tudna segíteni megköszönném.

2013. szept. 8. 12:25
 1/1 Mr. V. ***** válasza:

Hello!

A lemez lesz a bűnös... Annó én Philips lemezeket vásároltam külföldről. A 10-es, 25-ös csomagokkal semmi gond nem volt, ám az 50-esből legalább 10 lemezt az egyik íróm üresen is hibásnak jelezte... mint kiderült, a többi is az volt, mert felírás után pár hónappal elkezdtek sercegni az audio-CD-k.

Azóta csak kis kiszerelésű lemezeket vásárolok és még a névetelen (Omega) is hosszabb élettartamúnak bizonyul, mint az a hibás 50-es csomag márkás.

Nincs baj a külföldről vásárolt lemezekkel, csak a nagy csomagokba szeretik a gyári hibásakat is beletenni, tehát inkább fizess 5-10 Ft-al többet lemezenként és nem lesz ilyen problémád... tapasztalat.

2013. szept. 9. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!