Egy zenének (mp3 fájlnak) hogyan tudom megváltoztatni az albumképét egy általam készített képre egyszerűen?
Figyelt kérdés
Azt szeretném elérni, hogy ha megnyitom az mp3 fájlt akkor azzal a képpel jelenjen meg amit én rakok be albumképnek, és ha továbbítom a fájlt akkor is az a kép maradjon.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 6. 23:55
1/5 anonim válasza:
lejátszótól is függ, de általában ha beraksz abba a mappába egy képet, add neki azt a nevet mint az előadónak vagy az albumnak, ekkor lejátszáskor azt fogja mutani! Ha nem működik, akkor ellenőrizd az Mp3-Tag adatait is, vagy állitsd be egy progival!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ez a program meg nagyon zsír!
2013. szept. 8. 14:24
4/5 Gyula666 válasza:
ez engem is érdekelne hogy működik a 3 id tag??
5/5 Gyula666 válasza:
vagy Mp3-Tag adat az hol mi ?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!