Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Metin 2 jó játék? Nem tudok...

A Metin 2 jó játék? Nem tudok róla semmit, de valami újat el akarok kezdeni.

Figyelt kérdés

Ahogy elnézem, olyasmi a lényege, mint a wow-nak? Mármint, hogy karakter kell, fejlődni vele, harcolni...

Aki játszott vagy még mindig játszik vele, tudna kicsit mesélni róla? :) Nem akarok csak úgy ismeretlenül bele ugrani.

Előre is köszi!

2013. szept. 6. 12:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát hogy is mondjam... Jó is, meg nem is. Én mondjuk már 3 éve játszok vele, én szeretem... De ez lehet csak függőség. Szóval dióhéjban: 4 féle kaszt van, és azon belülis 2-2 alfaj, nevezetesen: harcos (mentál, testi), ninja (tőr, íjász), sámán (sárkány, gyógy), sura ( kardsura (WP), feketemágus (BM)). Ezekkel mehetsz. Főcél nincs, csak az amit te magadnak kijelölsz. Lv 1-es szintről indulsz, és fejldőni kell... Hivatalos sima GF szerveren Lv 105 a max szint. A szintelés mellett küldetéseket lehet csinálni, lehet farmolni (hogy legyen yangod (yang= játékbeli pénz)), lehet PVP-zni más játékosok ellen, és lehet warozni is (háborúzni) más klánok (céhek) ellen. Ez egy harci közösségi játék elsősorban. Hátránya annyi, hogy nem a legjobb a garfikája illetve sima GF szerveren kell némi igazi pénz is (forint) ha érvényesülni akarsz, persze anélkül is lehet játszani, az nem kötelező. Kasztoknak úgynevezett skilljei (képességei) vannak, amiket fejleszteni lehet a játék során. ahogy növekszi ka szinted, úgy más-más különböző ékszereket és vérteket tudsz magadnak venni. Ezeket az ékszereket a kovácsnál lehet fejleszteni, +9-es a szint a max. A vért és fegyver +9es szinten csillogni fog barnán, +8on zölden, +7en aprón fehéren. Látványnak szép. :)

Itt olvasgathatsz még róla: [link]

Illetve ha regisztrálni akarsz akkor: www.metin2.hu és javaslom a Pegasus szervert.

A videómegosztón is vannak videók róla, bemásolok párat a többit megtalálod majd:

http://www.youtube.com/watch?v=Bku6clXR3IE

http://www.youtube.com/watch?v=f31lOcQXMwQ

http://www.youtube.com/watch?v=mh8MbTf0-wM

http://www.youtube.com/watch?v=AxWEEOE7qLE

stb

2013. szept. 6. 12:28
 2/11 anonim ***** válasza:

Ja és még azt kihagytam, hogy a magyar hivatalos GF (gameforge) metn2-n 6db magyar szerver üzemel: Pegasus, Draco, Altair, Aquila, Auriga, Orion. A pegasus és az auriga a legnagyobb és legrégebbi, ezért azokat javaslom. A többi már-már kihalt... Szóval és ha beregisztrálsz egy szerverre, akkor azon belül 3db birodalom lézetik. Kékek (jinno), sárgák (chunjo), pirosak (shinsoo). A birodalmak háborúban állnak egymással, de oda regisztrálsz be, ahova szeretnél. :) Talán a kékek vannak a legtöbben... A privát szervereket nem javaslom neked, mivel azokat hamar meg lehet unni...

Ja és a játékben lehet horgászni és bányászni is.

Még1 weblap aho ltudsz olvasgatni: [link] Ez a játék fóruma.

Ide írják ki ha lesz valami event (ünnepség) a játékban.

2013. szept. 6. 12:36
 3/11 A kérdező kommentje:

Szupi, akkor olyan játék, amire számítottam. Azért hasonlítottam a wow-hoz mert azzal már játszottam, imádom is. Rá is függök mindig.... :D

Nem akarom azt most feltenni, mert tanulnom is kéne, olyankor meg párom is, én is rákattanunk és kész. :)

Kipróbálom ezt a játékot is, köszi szépen a segítséget! :)

Ha valami nagyobb gondom lesz, lehet fel foglak keresni ha nem gond. :)

2013. szept. 6. 12:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Oké ha van gond írj. De egyébként ott a fórum link, oda beregisztrálsz, és ha oda írsz, ott többen tudnak válaszolni. Itt kevésbé. Egyébként erre a játékra is ugyan úgy rá lehet függeni, ahogy a wow-ra. Mindkét játék MMO.
2013. szept. 6. 15:57
 5/11 A kérdező kommentje:
Már elkezdtem de nekem a wow jobban tetszik. Nem a grafika miatt (bár az sem elhanyagolható) hanem olyan nehézkesnek érzem a mozgást és baromira idegesít. :D De azért most kicsit lefoglalom ezzel magam. :)
2013. szept. 6. 16:55
 6/11 anonim ***** válasza:
W A S D betű, és a jobb egér gombot tartsd lenyomva úgy tudod forgatni a képet.
2013. szept. 6. 19:30
 7/11 A kérdező kommentje:
A mozgást nem úgy értettem. :) De meguntam a játékot, megint feltettem a wowot. :D
2013. szept. 28. 16:07
 8/11 anonim válasza:
Jó játék lenne ..ha.. nem egy pénzéhes csapat üzemeltetné .. eszméletlen , már már pofátlan árak vannak a tárgypiacon .. lényeg a lényegben.. nem csóróknak találták ki!! persze játszhatsz vele ingyen is, de kb semmire nem viszed .. persze ha van napi 7-8 órát farmolni gép előtt ülni akkor valamire viheted, de a sésekkel (aki költ pénzt a játékra) akkor sem veszed fel a versenyt! ez pont úgy lett kitalálva hogy nyomd bele a lóvét .. én időben kiszálltam még mielőtt függő lettem volna , nem sok kellett hozzá bevallom de időben észbe kaptam! összességében egy jó játék, rá lehet kattanni , ha megengedheted magadnak , hogy havi 5-10 ezret költsél rá akkor oké.. és ez még elég kevés .. mert van olyan aki 50-100 ezreket nyom bele havonta.. na ha a cuccok árait nézzük nem is nehéz mert egy pénz nyelő a tárgypiaca a játéknak... nem csoda , hogy szépen lassan kiürült a játék, észbe kaptak az emberek, kigyógyultak a függőségből , már csak a legfanatikusabbak lézengenek a szerverem, mert haldoklik a játék .. A Valaha nyüzsgő szerver mára már teljesen kihalt! nem sok van hátra hogy végleg lehúzzák a rolót.
2014. jún. 4. 03:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Ennyire azért nem drasztikus a helyzet... Pegasus szerver ugyan úgy van élet, több százan játszanak vele. De az igaz, hogy az eventek színvonala csökken, és pár szerver kihalt lett pl. orion, draco. Ennek oka meg nem csak a tárgypiac, hanem a semmitmondó újítások, és a haszontalan eventek. A tárgypiac adta különbség már a kezdetekben megvolt, nem emiatt halt ki a játék.
2014. jún. 4. 09:34
 10/11 zoottti válasza:
wow után soha nem fogsz metin 2 be beleszeretni, swtor, lotro, de ezek kidolgozott történettel vannak mint a wow és rabul ejt ezért jo, metin 2 naphoszatt darálás nincs olyan durva story benne.
2015. márc. 17. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!