Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek ilyenkor? (többi lent)

Mit tegyek ilyenkor? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nem fogok regényeket írni.Kezdem ott,hogy hazajöttem ma,bekapcsoltam a laptopot. Már akkor eléggé szarakodott nekem,a net mintha le lenne lassulva,és az oldalak nem mindíg töltődnek be.

Pár kép : [link]

[link] (itt a képet nem tölti be,a válaszokat,hátteret szándékossan töröltem ki !)

Facebookon se jön elő az összes kép. Már megőrülök. Valamikor aztirja a Chrome hogy nem sikerült betölteni vagy nem találja a webhelyet.

WIN8 64Bit 2,2GHZ 4GB RAM

Előre is köszönöm a segítségeket

2013. szept. 5. 23:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Torrent fut valamelyik gépen a hálózatban? Az tud ilyeneket okozni (vagy szolgáltatónál hiba)
2013. szept. 5. 23:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Torrent nem fut,csak a chrome (4oldal van megnyitva) és skype.
2013. szept. 5. 23:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Jah és hozzátenném csak én vagyok rácsatlakozva laptoppal
2013. szept. 5. 23:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor:

-próbáld meg újraindítani a routert

-nézd meg, hogy kábellel csatlakozva is így viselkedik-e.

2013. szept. 5. 23:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Rendben, ezt ki fogom próbálni.Csak mert elmentünk vidékre szüretelni kellett a jó zene, vittem a laptopot. Ott nem volt net. Mielőtt összeraktam délelőtt még rendessen ment.

Köszi a válaszokat

2013. szept. 6. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!