Mennyi a számítógép "ideális" hőfoka?
Olyan 50 - 55fok számít egy kicsit soknak.
A 38 az tökéletes.
ideális hőfokok:
üresjáratban 30-40 fok
terhelés alatt pedig 50-60
"De eleve nagyon érthettek hozzá, ha azt se kérdezitek, hogy minek a hőfoka? A processzoré, a winchesteré, a videókártyáé? Mindnek más és típustól is függ."
A kérdező egyértelműen a processzorra gondolt!
És szerinted a VGA-n kívül milyen hardver mehet még üresjáratban?
Ha nem értesz hozzá akkor ne állj neki okoskodni, hülye gyerek!
Nagyon el vagy tévedve, az amit én leírtam az általános jelleggel az összes processzorra igaz. Tudod mi az hogy ideális? Mert szerintem nem vagy tisztában vele.
ideális hőfokok:
üresjáratban 30-40
terhelés alatt 50-60 (ez általában magasabb érték szokott lenni, de akkor is ez az ideális )
olvasgasd a Prohardver.hu weboldalt, mert kettőnk közül te vagy az aki nem ért hozzá!
Mielőtt hajba kaptok, szerényen jegyezném meg, hogy a kérdés feltevője azt sem írta, hogy laptop, vagy asztali ketyere, amd, vagy intel ésatöbbi.
Az én laptopom ideális hőfoka (CPU esetén) terheléssel 80-90 fok, üresben ~65. Tekintve, hogy c2d cpuról van szó, ez túlnyomó részt igaz lehet az efajta processzorralt szerelt mobil gépekre.
Megmondaná a kérdező a cpu típusát esetleg?
Hú nem gondoltam volna, hogy ilyen vitát szít a kérdésem. :) Én nem nagyon értek még ehhez, ezért is kérdeztem, lehet hiányosan, de most bepótolom.
CPU típusa Intel Celeron D 336, 2800 MHz (21 x 133)
A hőmérsékletet meg a számítógép menüben az érzékelőnél néztem, és ez van írva:
Érzékelő tulajdonságai
Érzékelő típusa HDD
Hőmérsékletek
WDC WD800JD-55MUA1 38 °C (100 °F)
Több hőfokot sehol nem látok.
A válaszokat köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!