Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Letöröltem a linuxot, most...

Letöröltem a linuxot, most nem megy a grub. Azt írja:unknow filesystem grub rescue. Mit tegyek? Root parancs nem megy. Elég lenne ha win7 grubját behozná.

Figyelt kérdés

2013. szept. 4. 17:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért törölted le?

Amúgy a Win 7-hez nem kell grub. Bár nem értem, miért akarsz Windowst használni.

2013. szept. 4. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Win7-hez nincs grub. Az egy másik bootloader.

Gugliba: how to repair windows 7 bootloader

2013. szept. 4. 17:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 5. 11:18
 4/8 anonim ***** válasza:
(a windows telepítő CD-jén elvileg van egy parancssoros eszköz, ami visszaállítja a rendszerbetöltőt.)
2013. szept. 5. 11:22
 5/8 Tom Benko ***** válasza:
Mert az MBR tartalmazza a GRUBot, ami a Linux partíció /boot könyvtárába mutat. Ha csak simán töröltél mindent, akkor szegény csak keresi, keresi. De miért cseréled a Lamborghinit parasztszekérre?
2013. szept. 5. 17:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Mondanám hogy a parasztszekér tovább bírja, de ez ebben az esetben nem igaz. Hát ez csak egy ideiglenes állapot, lesz majd mindkettő.
2013. szept. 6. 16:15
 7/8 A kérdező kommentje:
bootrec/fixmbr v.bootrec/fixbbot sikeres volt . Az automatikus nem jött be , pedig talált hibát. Az első kettőt ajánlom. KÖSZÖNÖM
2013. szept. 6. 16:41
 8/8 Tom Benko ***** válasza:
:-)
2013. szept. 7. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!