Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hiba történt a csőről való...

Hiba történt a csőről való olvasás közben?

Figyelt kérdés

Szépen kérnék egy okos PC-gurut, hogy fejtse meg nekem, mit jelent a következő hibaüzenet: "Hiba történt a csőről való olvasás közben. A pipe használata befejeződött." Ezt dobja fel a gép, valahányszor újraindítom, de csak az elmúlt 1 hónapban. Fogalmam sincs, hogy mire vonatkozik. Tudtommal ez idő alatt semmilyen komolyabb új programot nem telepítettem, nem volt szervizben a gép, nem állítgattam rajta semmit. Egyedül a drivereket frissítettem rajta.

Valaki mondja meg pls, hogy mit jelent, meg hogy mit lehet csinálni vele, de lehetőleg lassan és érthetően, mert szőke nő vagyok és nem értek a számítógépekhez. Örök hálám!

2013. szept. 4. 16:01
 1/1 anonim ***** válasza:

keretrendszer hiba. hiányzik az alkalmazáshoz szükséges .NET keretrendszer verzió. Gondolom valami olyan programnak kellene ami indításkor tölt be.

1. Vagy rájösz hogy mi az és milyen .net verzió kell neki (feltéve hogy nem c++ red..)

2. vagy beírod hogy msconfig a futtatáshoz és az automatikus indítás fülön kiveszed a pipát 1-2 dolog elől amíg rá nem jösz hogy mi az. leszeded az appot újrarakod és ott úgy is hisztizni fog, hogy mi kell neki...

3. Start / vezérlőpult / win update és leszeded a .NET framework-es frissítéseket (esetleg ha van akor c++ redistributable frissítéseket ) van belölük elvileg pár, ha ez a hiba.

2013. szept. 4. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!