Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tudok csinálni ezzel a...

Mit tudok csinálni ezzel a vírussal?

Figyelt kérdés

Sziasztok! "Rendőrségi" vírusos lett a netbookom. Kb. egy évvel ezelőtt már szintén sikerült bekapnom egy ilyet, de akkor a Microsoft Security Essentiallal sikerült leszedni a gépről, most viszont nem. Az essential azóta nincs fennt a gépemen, helyette az avast van. Ezzel tegnap sikerült is letörölni 4 db vírust, viszont utána egy órára ismét bejött ez a "rendőségi vírus" és most semmivel nem tudom leszedni. Próbáltam avasttal(ez talált 4 vírust), Trend micro titaniummal, Malwarelel(ez nem talált semmien vírust, viszont az oldal még minidg bejön). Csökkentett módban bejön a windows, szóval ott elvileg tudom használni a gépem, viszont nem tudok már mit csinálni vele...Esetleg valakinek van valami ötlete, hogy tudnám kiírtani? Újrarakni nem tudom, még sosem csináltam és op. rendszert sem tudok letölteni sehonnan, illetve kérni sem. Szervízbe nem tudom vinni, mert itt a közelben nincs. Tudna valaki segíteni, hogy mit csináljak?:( Windows 7 srtaterem van, ha ez számít valamit.

Köszönöm!

2013. aug. 31. 16:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Másik gépen (!) tölts le a Kaspersky Rescue Disc-et, és írd ki egy CD-re vagy pendrájvra. Arról indítsd el a beteg gépet, és próbáld kipucolni.

Ha nem megy, akkor formázás és újratelepítés mindig segít.

2013. aug. 31. 16:59
 2/5 levis56 ***** válasza:

Próbáld meg ezzel,nekem bevált.A legkorábbi dátumot válaszd.

[link]

2013. aug. 31. 21:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó: Ez a link pontosan micsoda? Vagy mi van, ha rákattintok?

2013. szept. 1. 14:37
 4/5 levis56 ***** válasza:
Az egy on line víruskereső nagyon jó eredményekkel remélem ez leszedi a vírusod.
2013. szept. 1. 15:11
 5/5 csacsi2 ***** válasza:

1.) Futtatásba írd msconfig startup fülnél vedd ki ami gyanús (runctf, meg ilyenek). A general fülön startup original boot.ini -legyen bejelölve, (újraindítás)

2.)F8 Csökkentett mód parancssorral

3.) Futtatásba regedit

keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE->MICROSOFT->WINDOWS NT->CurrentVersion->Winlogon kulcsot és a

HKEY_Current_User->SOFTWARE->MICROSOFT->WINDOWS NT->CurrentVersion->Winlogon kulcsot

Shell karakterlánc értéke (ha nem az írd át) explorer.exe

4) F8 csökkentett mód hálózattal és futtasd le a Malwarebytes -malware írtót!

5) ha sehogy nem megy akkor tedd be az oprendszer telepítőlemezét, majd bootolj róla és válaszd a javítás -t

6.) Dobd ki a vírusírtód és tegyél fel hatékonyabbat!

2013. szept. 2. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!