Megéri használtan gamer gépet venni? Leírok pár konfigot, ezeken elfutnának a mai játékok vagy nem? Vagy, ha tudtok jobbat meghallgatom! Válaszotokat előre köszönöm! Bővebben a leírásban!
Szeretnék játszani mai játékokkal de jelenlegi gépemmel max 2002-2003 as játékokkal tudok játszani. De sajnos nincs túl sok pénzem ezért használtan.Ezeken elfutnának a mai játékok?
Ami fontos battlefield 3 ,far cry 3,mortal kombat komplete edition, cod black ops 2 stb.
1. konfig:
cpu:
amd phenom II x6 1055t 6X2800mhz 3300mhz turbo
alaplap:
gigabyte MA78LMT-US2H rengeteg csatlakozóval,hdmi,dvi,optikai hangkiment!!!
Ram:kingstone 2gb
hdd:
wd 500gb sata3 hdd
Ház
chieftec dragon szürke ház
vga:gigabyte hd 6670 1gb
80000Ft
2.konfig:
Processzor: AMD Athlon 64 X2 - 4400+ /2.30GHz magonként
CPU foglalat: AM2
Memória: 2 GB DDR2
Merevlemez: 80 GB SATAII
Optikai meghajtó: DVD-ÍRÓ DUAL-LAYER SATA
VGA foglalat: PCI-e
Hangkártya
Hálózati kártya
VGA GIGABYTE N210, 1GB DDR3
45000Ft(és monitort is adnak,ami jó mert nincs)
3. konfig:
ÚJ Sapphire HD6450, 2GB DDR3, HDMI,DVI, VIDEÓ KÁRTYÁVAL.
Processzor: Core 2 Duo E8500 3,16GHz 6MB cache!!!
CPU foglalat: LGA 775
Memória: 4GB DDR2
Merevlemez: 160 GB SATA
Optikai meghajtó: DVD-RW
VGA foglalat: PCI-e
Hangkártya
Hálózati kártya
8x USB
(+ monitor)
65000Ft
Vagy valami más max 80000Ft-ból!
Nézelődj még szerintem, ez pl 65k és játékra elég arányos:
Köszönöm mind 2 töknek a gyors választ.Ment a zöld kéz!(ha ez számít.)A linket megnéztem és ezen elfutnának a fent feltüntetett játékok,ha nem is high-on de mondjuk mediumon?
Szerintem is az 1. konfigom a legjobb de ,ha játékra annyira nem alkalmas hadlyuk mert drága is nekem. Szívesen meghalgatok újonnan összeálítható gépet is ha irtok(mert én annyira nem értek hozzá) csak irjátok meg hol lehet meg rendelni és még mindig max 80k.Köszönöm
Amúgy az első nem is lenne rossz, X6-os processzor az bőven jó lesz évekig, az alaplap sem régi, csak a 6670-es elég gyengus (bár a 3 közül még mindig ez a legerősebb.
Amit linkeltem 5770 az erősebb, az i3-as processzor sem gyenge (és később cserélhető akár nagyobbra, tekintve hogy az 1155 foglalatba jött vagy 3 generációnyi proci). És egy 15-17" monitor 5-10 ezer, de lehet 19" is kijön, arra meg bőven elég ez a teljesítmény. (Plusz van gari.)
Persze azért nézz még szét, biztos akad hasonló, vagy jobb gép is.
Hááát, igazán egyik sem az a játékra való gép... Alapvetően elé hülyén vannak összerakva, pl. 3300 MHz-es proci kettő(!) giga rammal... Min. graphicon talán elfutnának, de nem garantálhatom, ahogyan a használt gépek minőségét sem...
Ja, és ugye a 80 gigás merevlemezt te sem gondoltad komolyan... A monitor meg gondolom elektronágyús, inkább vegyél egy ASUS vw192dr-t, nem drága, de nálam 5 éve egyetlen hiba nélkül funkcionál (én újonnan 17e-ért vettem).Jah, bővíthetők-e (ram, stb.)? És még egy: tápegységek?! Amúgy pedig [link] vagy az oldalról dolgok, barátom is innen rendelt, lehet, hogy majd én is.
Áhh...pcoutletről eszedbe ne jusson, azok is totál aránytalanok, akkor már inkább rakass össze. pl a linkelt gép is, majdnem 80k, de a GT610-es még tv-nézős kártyának is éppen elég.
Ennyi pénzből egy HD5770/6770-es ki kéne jöjjön használtan, messze erősebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!