Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Z betű y lett, az y betű...

A Z betű y lett, az y betű z-t ír? Help!

Figyelt kérdés
Szóval az történt, hogy a skypeon bejelölt egy arab ember. Vele beszélgettem arabul, a google fordító segítségével. Aztán, amikor az egyik magyar társamnak akartam írni, a billentyűzetem teljesen mást ír!!! Pl: az é betű átló jelet ír, a z ipszilont... Stb. Itt működik, csak a skypeon ment el. Mi lehet a baj? A beállításokban minden magyaron van, ott semmit nem állíthattam el... :,(

2013. aug. 30. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyet utoljára Messengertől láttam. Átvitték volna a feature-t Skype-ra?:) Ott egy egyszerű Skype újraindítás megoldotta a problémát.
2013. aug. 30. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Én előbb a billentyűkiosztás módosulására gondoltam, de nem...
2013. aug. 30. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Alt+Shift -el váltasz a telepített billentyűzet-kiosztások között. Nézd a tálcán az ikonját: EN / HU / stb... A HU a magyar. Programonként külön-külön állítható.
2013. aug. 30. 22:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezért nem jó arabokkal beszélgetni.

Egyébként az Alt+Shift helyett rá is kattinthatsz a HU vagy EN (vagy ami látszik) feliratra, ott is választhatsz.

2013. aug. 30. 22:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! :)
2013. aug. 31. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!