Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Eléggé mérges a növérem egy...

Eléggé mérges a növérem egy sorozat miatt hogy tudnék neki segiteni?

Figyelt kérdés

Szoval elmondom tömören a problémát: letöröltem neki az egész csacska angyal gyüjteményét mondjuk engem ugye hidegen hagy de elégé mérges érte mert az öszes magyar rész fent volt a gépén amit a volt osztálytársátol kapot azzal meg már nem tartja a kapcsolatott. És most a lelkemre kötötte hogy keritsem neki elöl valahonnan a részeket mert pont most akarta elöröl megnézni tudnátok olyan oldalt mondani ahol fent van legalább az elsö évad hogy egy kis idött nyerjek :) De a lényeg hogy nem muszály letölteni söt inkább olyan kellene ahol csak elinditom a videot és nézem ?

Tudtok ilyen oldalt ahol az elsö évad magyarba fent van vagy letöltésre vagy megnézésre ?

Nagyon megköszöném mert azért nekem is van egy kis lelki fröcsöm gondolod neki ez fontos lenne csak gondoltam már nem kell neki .

Köszönöm elöször is annak aki elolvasta és mégjobban aki hasznos válaszal ki huzz a csávábol !

2009. nov. 1. 08:00
 1/9 anonim ***** válasza:

1. tanulj meg írni

2. torrent oldalra regisztrálj be, és ott nézz körül

(3. google a barátod!)

u.i.: Aranyos vagy, hogy helyre akarod hozni a hibát :)

2009. nov. 1. 08:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Kerestem google-be de az a probléma hogy nem találtam semmi hasznosat a legtöbb helyen már nincs fent. Milyen torrent oldalt tudnál ajánlani ahova van regisztrácio és fent van az 1.évad ?
2009. nov. 1. 08:13
 3/9 anonim ***** válasza:

beload.hu

1. voltam

2009. nov. 1. 08:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Azt irja a regisztrácionál hogy elérték a maximum létszámot igy nem tudok belépni.:(
2009. nov. 1. 08:33
 5/9 anonim válasza:

[link]

itt nézd meg

2009. nov. 1. 08:58
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

Keresgélj még hasonló oldalakon.

2009. nov. 1. 10:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Már bocs, de nem túl illendő dolog (sőt, egyenesen bunkóság) csak úgy más dolgaiba beletörölgetni. Még akkor is, ha téged hidegen hagy a dolog. Az nem a te dolgod, hanem a nővéredé, ráadásul ahogy írtad, az ő gépéről van szó. A minimum hogy helyrehozod a hibát, meg hogy sokszor bocsánatot kérsz, és a jövőben tiszteletben tartod az ő cuccait.
2009. nov. 1. 17:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Jólvan nem kiosztani kell ezt a fiut hanem segíteni neki

www.torrentportal.hu

itt van sok torrentes oldal

2009. nov. 7. 18:25
 9/9 anonim ***** válasza:

www.diablotorrent.hu

Itt fenntvan az első évad=)

2010. jan. 24. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!