Eléggé mérges a növérem egy sorozat miatt hogy tudnék neki segiteni?
Szoval elmondom tömören a problémát: letöröltem neki az egész csacska angyal gyüjteményét mondjuk engem ugye hidegen hagy de elégé mérges érte mert az öszes magyar rész fent volt a gépén amit a volt osztálytársátol kapot azzal meg már nem tartja a kapcsolatott. És most a lelkemre kötötte hogy keritsem neki elöl valahonnan a részeket mert pont most akarta elöröl megnézni tudnátok olyan oldalt mondani ahol fent van legalább az elsö évad hogy egy kis idött nyerjek :) De a lényeg hogy nem muszály letölteni söt inkább olyan kellene ahol csak elinditom a videot és nézem ?
Tudtok ilyen oldalt ahol az elsö évad magyarba fent van vagy letöltésre vagy megnézésre ?
Nagyon megköszöném mert azért nekem is van egy kis lelki fröcsöm gondolod neki ez fontos lenne csak gondoltam már nem kell neki .
Köszönöm elöször is annak aki elolvasta és mégjobban aki hasznos válaszal ki huzz a csávábol !
1. tanulj meg írni
2. torrent oldalra regisztrálj be, és ott nézz körül
(3. google a barátod!)
u.i.: Aranyos vagy, hogy helyre akarod hozni a hibát :)
Jólvan nem kiosztani kell ezt a fiut hanem segíteni neki
www.torrentportal.hu
itt van sok torrentes oldal
www.diablotorrent.hu
Itt fenntvan az első évad=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!