Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elmagyarázná valaki miről...

Elmagyarázná valaki miről szól a Tomb Raider legend, anniversary és az underworld?

Figyelt kérdés
Ja meg az angel of darknessben ki volt az a croy? Vagy valami Wana vagy mi.

2013. aug. 30. 00:06
 1/3 anonim válasza:
A legendben az Excalibur-t keresi a csaj,hogy megtudja találni halottnak hitt anyját...egykori barátnője aki az ellenségeddé vált az is a kardot akarja....a végén elmondja ,hogy az anyja Avalonban van...az Anniversary (nekem ez az egyik kedvencem) az első rész felújítása...erre azért volt szükség ,hogy megismerd Natlat a főgonoszt...az Underwolrd a Legend folytatása ahol szintén Natla lesz a főgonosz és ,hogy eljusson Avalonban megkellett keresnie Thor kalapácsát meg a cuccait....Von Croy az meg az egykori tanítómestere Larának
2013. szept. 9. 20:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen és azt nem tudod megmondani hogy a legendben mit mondanak a bolivia reduxban Lara és Amanda egymásnak?
2013. szept. 15. 19:03
 3/3 anonim válasza:

-Idióta, mindent tönkretettél! - sziszegi Amanda.

- Évekig magamat hibáztattam, pedig te voltál, te ölted meg! - mondja a feldühödött Lara, és fegyvert fog Amandára.

- Megöltem? Hiszen nem halott. Ott van ahova nekem kellett volna mennem, ahova te is mehettél volna.

- Magyarázd meg ezt azonnal, vagy esküszöm kinyírlak itt ahol állsz.

- Megmondtam, hogy húzd ki a kardot, megmondtam!

- HOL VAN AZ ANYÁM!? - kiabálja Lara, szavait egy egy Amanda arca mellett eleresztett golyóval nyomatékositva.

- Avalonban! Nem mítosz, nem érted? Sosem fogod megérteni, csak vesztegetem az idomet.

Lara elfordul Amandától, de aztán fordulatból leüti a pisztolyával.

- Ettol a pillanattól minden perced az én ajándékom.

Ennyi. De ha bővebben szeretnéd elolvasni akkor nézd meg itt: [link]

2015. márc. 20. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!