Miért fagy mindig a Windows 7? Frissen telepítve! Új pc! Milyen Op-t tegyek rá?
Vettem egy gépet amin kb 3 napig windows 8 volt de nem tetszett és át telepítettem windows 7 re.
Mostanában mindig fagyogat netezés közben elmegy a net minden megáll csak az egér nem! És nagyon lassan tölt be!!
Mi lehet az oka? Vagy telepítsem 64 bitesre most 32 bit van rajta! Vagy mit ajánlotok rá?
Adat: Amd 64 x2 dual core 2700 mhz... 2x
4 gb ram, 2048 mb Videó kártya, stb...
jaj és a hang sem akar működni rendesen!
Köszönöm a válaszokat! :)
Biztos valami teszkó gazságos PC, vagy azzal megegyező minőségű egyéb helyről származó, eszetlenül és soványan összerakott konfig szar tápegységgel.
Hiába cserélgeted az operációs rendszereket, ott valami hardver hiba van.
Amúgy a 32-bites Windows 7 max 4 GB memóriát tud kezelni és mivel van 2 GB -os video RAM -al rendelkező VGA -d, abból a 4 GB RAM -ból tehát alig használ 2 GB -nál többet a Windows. Tehát eleve 64-bites rendszerrel kellett volna kezdeni.
Szerintem a 7-est megpróbálhatod.
Milyen tápegységed van? Merevlemezt ellenőrizted már valami szoftverrel, pl. HD Sentinel?
Köszönöm P.O.C válaszát!
Feltettem a windows 8 64 bitet semmilyen driver nem kellet mindent felismert és eleinte fagyot de most már nem vagy de kitudja mi hoz a jövő! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!