Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Találkoztatok ilyen ritka...

Találkoztatok ilyen ritka boot problémával?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Számomra egy igen érdekes problémával fordultam hozzátok, hiszen nem is olyan rég, újra tettem a rendszert, mert amint felkeltem a gépem monitorán jobb felső sarokban egy villogó cursor ékeskedett és restart után meg kék halál, no boot..

újratettem másik új vinyóval direkt, hogy ne legyen az se probléma majd akkor jó is lett, aztán rá 1-2 héttel megint ugyanezt bejátszotta.. tehát ha a gépem 1-2 napig bekapcsolva marad akkor a jobb felső sarokban villogó cursor jelenik meg mint mikor írna az ember szöveges doc.-ba, és újraindítás után egyszer kék halál, utána többször pedig az alaplapi kép után ismét a villogó kis cursor.. na mondom ez hihetetlen 2 vinyó csak nem romlik el egymás után, elkezdtem keresgélni és kaptam egy olyan választ Amerikai forumon hogy tegyem be a win 7 cd-m és bootoljak be arról.

Megpróbáltam egy jó töltés után be is töltődött a Rendszer.

Azóta csak is win 7 cd-ről bootolva indul el a rendszer, ha a nélkül próbálnám nem bootol be, csak a villogó cursor.

Most jön a Kérdés, ez vinyó hiba biztos nem lehet, bootsektor hiba így megint kizárva gondolom mert frissen telepített rendszerről van szó, egyedül amire tudok gondolni az az Alaplap haldoklása lehet ?

vagy más egyéb ötlet ?

Előre is Köszönöm aki végigolvasta, és segít!!

2013. aug. 27. 06:27
 1/2 Emberek ***** válasza:
100%
én eleinte vírusra gondoltam, mert volt egy ilyen problémám egy Samsung NP110-es netbookal, hogy nem akart bootolni az istenért sem, csak telepítővel. aztán újratettem, és nem volt semmi probléma. de ahogy látom te újratetted már egyszer-kétszer a rendszert, és nem megy.. próbáld meg egy másik telepítővel, és ha ugyanez a probléma áll fent, akkor marad az új gép, mert valószínű olyan baja van, amire nem érdemes költeni
2013. aug. 27. 10:01
 2/2 A kérdező kommentje:

Az a baj a telepítő is más volt amivel csinálta, de félek ilyen hamar feladni azért, hátha orvosolható valahogy.. remélhetőleg :)

Köszi a segítséget !

2013. aug. 28. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!