Android apk + data jatekok telepitese hogyan?
Figyelt kérdés
Leszedtem tobb jo jatekot Spiderman,Asphalt 8,Street Fighter4 de sajnos egyik sem mukodik. Addig eljtok hogy felrakom a gepre az apk-t meg az sd kartyara (data obb) mappaba a fajlokat de ha be akarok lepni bejon a gameloft logo vagy a jatek fokepernyoje kiirja hogy apkmania es kilep?
Dps Dual dream 7-em van 2x1.6ghz cpu 1gb ram
2013. aug. 25. 14:22
1/3 anonim válasza:
Azokat a játékokat telefonra találták ki NEM GÉPRE -.- Épp ezért tudják csak a telefonok futtatni az 'apk' fájlokat.
2/3 A kérdező kommentje:
miért telefonra találták volna ki? ugyanaz az op rendszer van a táblámon (vagy jobb mint némelyik telefonon) 4.1-es jelly bean
2013. aug. 27. 13:27
3/3 anonim válasza:
Engem is érdekelne, feltelepítem az apk-t a telómra, aztán bemásolom az SDCard/Android/data vagy obb-be a fájlokat és nem ismeri fel a telóm... Ugyanúgy kéri hogy töltsem le a több száz megás fájlokat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!