Szandraga kérdése:
Miert nem tudok a Windows 7-ben hatteret modositani?
Figyelt kérdés
Mar videot is neztem rola, de nekem hianyzik a Desktop Background lehetoseg.2013. aug. 25. 13:06
1/6 anonim válasza:
??? Letöltesz 1 képet, megnyitod, jobb klikk rá: Beállítás Háttérképként.
Jónapot. :D
2/6 anonim válasza:
Win 7 Starter esetén nincs rá hehetőség.
Vagy mégis ? : [link]
3/6 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy ez ennyire bonyolult lenne,hogy videót kell nézni róla.
5/6 P.O.C. válasza:
Ha Windows 7 Starter -ed van, abba alapból nem lehet, mert letiltották benne ezt a lehetőséget.
Kell hozzá egy kis segéd progi, pl.:
A több változatban: Jobbklikk az asztal üres területén --> Személyre szabás --> (Bal oldalt alul) Asztal háttere...
A többre majd rájössz magadtól is..
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a hasznos valaszokat. Igen, valoban ilyen bonyolult, ahogyan ezt tobben megerositettek, valoban nem volt lehetoseg. a jobb gombos hagyomanyos megoldas sem volt... A programot letoltottem, mostmar jo. Nagyon szepen koszonom P.O.C
2013. aug. 27. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!