Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minden asus eeepc-hez gyárileg...

Minden asus eeepc-hez gyárileg jár a táska ill tok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:
dehogy... én legalábbis nem kaptam.
2009. okt. 30. 13:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Most írta nekem egy pc shop hogy a gyártó (ASUS) ad hozzá tokot.
2009. okt. 30. 13:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Neked milyen van? meg vagy vele elégedve?
2009. okt. 30. 14:00
 4/5 anonim válasza:
Nekem egy Asus eee701SD van. 8 gb-s, egy giga rammal. Linuxos verzió, kaptam hozzá tokot. Már xpvel fut. Meg vagyok vele elégedve. Vonaton filmetnézve 3 órát majdnem kihúzza kikapcsolt wifivel, alacsony fényerőn. Amúgy két és fél óra körül teljesít. Gépelést hamar meg lehet szokni. Már gépírásra is átszoktam rajta. (: Egyedüli hátránya a 900mhz. Msn, media playeren zene, és mozilla egyszerre futása alatt néha megtorpan pillanatokra. Valami butított xp kellene rá. Jah és a 7colos kijelzőt érdemes 800x600on futtatni :)
2009. okt. 31. 11:16
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem eee901 esem van (xps széria) adtak hozzá plüsstokot töltőt 7 órás aksit telepítő DVD-t 4+8GB SSD (merevlemez) 1gb ram 2 év gari, teljesen elégedett vagyok (boltban 80 000 ft)
2010. jan. 2. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!