Age of Empires 3 miért nem működik a magyarosítás?
A helyzet a következő:
Letöltöttem a komplett Age of Empires 3-at, kiegészítőkkel egybevéve. Tökéletesen működik a játék+ a 2 kiegészítő.
De hiába telepítem fel a magyarosítást, egyszerűen nem lesz tőle magyar a játék.
Jő helyre telepíti, sikeresen fel is telepíti de továbbra is angol marad és sajnos nem tudok perfektül angolul.
Ebben kérem a segítségeteket!
A válaszokat köszönöm!
És még valami.
Több magyarosítást is próbáltam
Olvasgasd át itt a kommenteket: [link]
Párat kiemelnék:
"ne tegyetek fel frissítést simán az alapra durjátok fel nekem így működött!"
"nekem sem lett magyar elsőre, de ha win7-ed van akkor futtasd ugy a magyarositás telepitőjét hogy futtatás rendszergazdaként, ha feltelepült utána meg maga a játék parancsikonját is igy, futtatás rendszergazdaként, nekem igy magyar az egész"
"Tjdj, ha normálisan betallóztad a célmappát, és ékezetes karakter volt valamelyik mappa nevében, akkor lehet az volt a probléma.
pl: D:JátékokAoE
ezt tallózásnál valahogy így írja be: D:J+t-kokAoE
csak annyi hogy átírod helyesre"
Megj.: Nem magyarosítás, hanem magyarítás.
Köszönöm!
Megpróbálom ezek alapján feltelepíteni. Egyébként xp-sp3-at használok.
Hogy ha működik, akkor írok !
Ja igen magyarítás:D
Köszi szépen!
50%-s siker.
A probléma a nem megfelelő verzió telepítése volt.
A Age of Empires warchiefs sikerült azonban a Asian Dynasties nem.
Meg próbáltam sok féle módszert, több helyen keresgéltem de egyik sem vált be.
Minden esetre köszönöm a segítséget!
Újabb probléma merült fel a játékkal kapcsolatban.
1. Játék közben Hiba üzenettel kidob és egyre sűrűbben. Csak sűrű mentésekkel tudok tovább jutni.
2. Ha fel rakom a magyar vagy angol javítást akkor a magyarítás megszűnik és utána már fel sem tudom telepíteni mert hibával fejezi be és nem működik
Akik azt írják hogy vegyem meg boltban, üzenem: meg fogom de csak 2 hét múlva tudok hozzá jutni, mert nincs jelenleg készleten. Addig viszont szeretnék vele játszani.
Ez a 2 probléma csak kizárólag a The Warchiefs kiegészitővel van.
Valaki ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!