Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Corsair Gaming Series GS600...

Corsair Gaming Series GS600 CMPSU-600GS 2013 Edition CP-9020063 tápegység alkalmas lenne a gépembe?

Figyelt kérdés

GIGABYTE GA-970A-DS3 Alaplap

AMD Bulldozer 4x FX-4100 3.6GHz AM3+ Processzor

sapphire radeon hd5770 videókártya

Kingston HyperX 4GB (2x2GB) DDR3 1600MHz memória

SEAGATE BARRACUDA 250GB HDD

CHIEFTEC GPS-450AA-101 A TÁP +4 ventillátor.

Ez a gépem és a tápot szeretném kicserélni mert már kettő elfüstölt.Ez pedig már rövid időn belül kétszer kikapcsolt.Mind kétszer játék közben lekapcsolt.Kicsit vártam had hűljön a gép aztán minden oké volt.Csak én gondolom úgy hogy a táp nem bírja de lehet nem így van.Pedig rendszeresen ki van takarítva minden.Nem hanyagolom el.Szóval érdekelne hogy ez jó lenne-e bele.Vagy esetleg ha valaki tud ajánlani egy megbízható jó tápot akkor szívesen veszek minden ötletet.Nagyrészt játékra használom a gépet és olyan tápot szeretnék ami az esetleges későbbi bővítésnél is jó lenne.

2013. aug. 23. 08:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Van normális, érdemi légmozgás a gépházadban, kedves kérdező? Elöl/hátul ventilátor? Ugye nem levett oldallappal üzemel? Az ugyanis teljesen kinyírja a légáramlást, még ha van is ventilátor.

A Corsair jó, de a Chieftec tápok megbízhatóak szoktak lenni és a gépednek is elég kéne legyen a 450-es...

Mivel nem hulladéktápod van (szerintem)l, ezért az lenne az utolsó, amire gyanakodnék. Hőmérsékleteket tudsz? Processzor/Videókártya/stb

2013. aug. 23. 08:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a Corsair nem rossz, bár ezek az újabb Corsairek nem olyan jó hírűek, mint a legelső széria (nekem VX550W van).

Ellenben az FSP Aurum Gold elég jó széria szerintem:

[link]

[link]

Ehhez a géphez egy 500W-os táp is BŐVEN megteszi úgy hiszem.

De mint említettem, arra gyanakodnék utoljára.

2013. aug. 23. 08:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Nincs levéve az oldala.sose használnám ugy a gépet.igen elöl hátul van venti.kis túlzással mondhatom hogy még por sincs a gépbe mert rendszeresen takaritom.a videókari 40fokos játék közbe ugy hogy maxon megy minden és a kártya nincs felhúzva csak a gyári állapotba használom.amugy meg nem tudom mennyire lehet hinni ezeknek az érzékelőknek de az everest home 30 fokot ir a procinak.az szerintem nem sok.ugyhogy passzolok.nem tudom mi lehet a gond.amugy az előző tápok is ekkorák voltak teljesítményre és a márka is ez volt.(nekem annyira nem jön be)ha tényleg ez lesz a baj
2013. aug. 23. 08:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet hibás táp is akár, de lehet valahol túlmelegedés is... Még azt megkérdezném, hogy nincs nagy kábeldzsungel a gépben? Az is betehet a légáramlásnak. Ha ezt is rendben elkezdenék most már én is a tápra gyanakodni.
2013. aug. 23. 09:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként a Corsair nem rossz, bár ezek az újabb Corsairek nem olyan jó hírűek, mint a legelső széria (nekem VX550W van). "

Ez így nem igaz. Az első Corsair széria a HX volt(520/620), amik követett a szintén seasonic belsős VX450, majd a CWT PSH-s 550. Igen a VX550 szinte elnyűhetetlen egy roh@dék, de osztatlan siker nem volt mert gyártásra került egy hibás széria is belőle.

Igen a Corsair tett a híre romlásáért eleget, de egy adott táp szériát magáért ítéljünk meg ne a gyártó egészbe vett híréből. Az új CWT PUQ (B) belsős GS-ek roppant jó modellek, max mint az előző szériának az árszabása kicsit túlzó.

Táphoz visszatérve, közel se mai konstrukció, öregedhet kifele, pl kondi ügyben. Valahonnan bogarássz kölcsönbe egy megfelelő tápot amivel kizárható a táp esetleg gondja, ha azzal megszűnt a probléma akkor érdemes valami ismerőhöz elvinni aki úgy érti is a dolgát Chifit, hogy kukkantson bele és pofozza rendbe, max megtartod csere tápnak, annyit lazán megér, mert öreg, de megbízható delta konstrukció.

2013. aug. 23. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!