Feltételezhetően Merevlemez probléma?
Ma vásároltam egy új processzort és egy +memóriát a számítógépbe.A szervízbe be is szerelték,mikor hazajöttem kitisztítottam a gépházat,direkt vigyáztam a gépre és a zsinórokra.Amikor kapcsolnám be a gépet,kb. 20 másodperc múlva kapcsol be a képernyő, majd bejön az alaplap indytóképernyője(run setup,boot..stb) ami normális esetbe 2 másodpercmúlva eltűnik,majd elindul a windows.Most viszont áll és nem történik semmi. Ha felszeretném telepíteni a windowst akkor nem talál merevlemezt.. A szervízbe a beszerelés után kitűnően mőködött.Ha ki is húszam valamit,már elég sokszor mindent beljebbnyomtam,megerősítettem..stb. Nemértem mi lehet a baj.Ha kihúzom a SATA kábelt vagy a melette lévő "5 drótos valamit" a merevlemezből,
akkor ugyan ezvan,nincs külömbség. Holnap visszaviszem a szervízbe ha nemtudtok segíteni Ti sem.
valoszinü kompatibilitási problémák lesznek
az orajelekkel
egy bios resetet tudnák ajánlani de mivel nem igen értessz hozzá és nem is igen szeretnél hozzányulni amint látom inkább vidd vissza a szervizbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!