Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A laptopom szeretném összekötn...

A laptopom szeretném összekötni a TV-vel hogy azon tudjak filmet nézni. Hogyan tudnám ezt olcsón megoldani hogy működjön is?

Figyelt kérdés
A laptopomon van VGA és HDMI kimenet a TV-n pedig scart.

2013. aug. 22. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
TV-n csak Scart van? Milyen TV?
2013. aug. 22. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:
A HDMI-t talán át lehet SCART-ra alakítani valahogy, de a VGA analóg az semmiképp, mert az hangot nem is küldene. Keress valahol HDMI-SCART átalakítót, nem hiszem, hogy pár ezer FT-nál drágább lenne.
2013. aug. 22. 23:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igen csak SCART csatlakozó van rajta illetve RCA. Tudom hogy a VGA hangot nem továbbit de azt RCA-n meglehet oldani, engem a kép érdekelne. Tudtommal a HDMI digitális a SCART pedig analóg. Én olyasmire gondoltam hogy VGA to SCART mivel mindkettő analóg.
2013. aug. 23. 10:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a vége analóg, nem mindegy, hogy miből indul? Másrészt azzal nem kéne még 50 kábel a hangnak, hanem egy kábel mindent vinne.
2013. aug. 23. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!