Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kitakarítottam a gépem és...

Kitakarítottam a gépem és nagy baj van szerintetek mi lehet az?

Figyelt kérdés
Kompresszorral kifújtam a port a gépből meg leszedtem a hűtőrácsot aztán visszatettem mindent ugyan úgy.Az lenne a baj, hogy a játékok szaggatnak singleplayerben is meg multiplayerben is eddig nem volt ilyen a elvittem a gépet a helyi szerelőhöz és újrarakattam meg mondtam neki, hogy nézzenek bele kész lett rendben újrarakta meg azt mondta belenéztek, de a játékok még mindig szaggatnak pl:cod4,bf3,cod5,cod6,cod7,cod8 ezek közül csak a bf3 szaggatott régen de az is csak egy kicsit most már szinte minden játék...szerintetek ez melyik alkatrész hibája lehet?

2013. aug. 22. 12:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha leveszed a procihűtőt, akkor újra is kell pasztázni.
2013. aug. 22. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha működik, nem hiba lehet szerintem, hanem inkább elrontottál valamit. Azt mondtad, a hűtőt is levetted. Na már most a hűtő és a processzor és/vagy gpu között hővezető paszta van, amit ilyenkor illik friss pasztával pótolni. Ha ugyanis nincs megfelelő hőátadás, túlmelegedhet és ilyenkor védelem gyanánt akár vissza is foghatja magát a gép.

Ha a ramokat kivetted tisztítás gyanánt, lehet mikor visszatetted nem érzékelte az összes modult (nem tudom mennyi van neked), így érdemes ellenőrizni, hogy mindet érzékeli-e. Továbbá az összes tápcsatlakozó helyes csatlakozását is megnézném. Végső soron a BIOS-t is ellenőrizném, de ha te újratelepítés gyanánt szerelőhoz hordod, akkor ezzel nem sokra mennél...

2013. aug. 22. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha leszedted a prociról a hűtőt akkor újra kell pasztázni.
 4/4 anonim ***** válasza:
Hővezető pasztát bármelyik számtech boltban kapsz.

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!