Hogyan tudok Call of Duty MW3 al online játszani?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet a Call of Duty MW 3-at online játszani? Nekem nincs meg az eredeti játék, csak letöltöttem, de viszint lehet mellé venni olyat, hogy "Call of Duty MW3 Collection 1". De ez nem tartalmaz lemezt, hanem ha kinyitod a dobozt, egy kód fogad minket.Az lenne a kérdésem, hogy ha letöltöttem a játékot, de viszont van egy ilyen kódom, akkor tudok játszani vele online? Vagy egyáltalán hogy tudom felhasználni ezt a kódot?
Ez a kód egy 3x5 karakterből álló kód. PL: 12345-67891-23456 (Ez nem eredeti kód, mielőtt valaki megpróbálná felhasználni.)
Előre is Köszönöm a válaszokat.
2013. aug. 21. 16:31
1/1 anonim válasza:
Megvettél egy dlc-t amikor nincs meg az eredeti alapjáték? gratula. Meg kell venned az alapjátékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!