Van itt olyan, aki már a számítógépét tabletre cserélte?
Szerintem egy tab sosem fog kiváltani egy rendes gépet.
A tablet gyakorlatilag csak korlátozott médiafogyasztásra, meg bugyutább játékok használatára jó. Ellenben egy számítógép - legyen laptop vagy asztali, egy univerzális munkaállomás. Közel sem egy kategória.
Szerintem egy tab remek kiegészítője lehet egy asztali gépnek, de semmiképp sem kiváltója. (ha csak nem kizárólag médiafogyasztásra használod ugye...)
Egyetértek az előttem szólóval...legalábbis részemről.
Én programozok Windows-ra. Még hobbi szinten, de szeptembertől egyetemre megyek.
Szóval vettem egy tabletet. De jelenleg nem sok mindenre használom. Ezzel fogok jegyzetelni. PDF-eket szoktam vele olvasni. Nagy ritkán filmezek vele.
Hát ja egy tablet sosem fog kiváltani egy számitógépet de már vannak olyan tabletek amihez lehet bilentyüzetet és egeret kapcsolni és még windowsot is lehet telepiteni rá
de máskép ha gép szar akkor érdemes elcserélni de ha jóó a gép akkor nem.
"vannak olyan tabletek amihez lehet bilentyüzetet és egeret kapcsolni és még windowsot is lehet telepiteni rá"
...és akkor már helyben is vagyunk, vettél volna asztali gépet/laptopot! :D
Amúgy a kérdésre válaszolva: lehet, hogy van, de aki nem Angry Birds-ből akar diplomázni, annak még mindig a notebook és nem a táblagép ajánlott.
Munkára és normális játékra még mindig alkalmatlan az összes tablet.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!