Számítógép indítása? (nem megszokott módon)
Hallottam és láttam olyat, hogy beleraknak a számítógépbe egy kulcsot(rendes igazi) és a kulcs eltekerésekor az bekapcsol.
Hogyan lehet ez?
itt van mire gondolok : http://www.youtube.com/watch?v=ctYyHlhvbMg
A 10-dik másodperctől 16-ig érdemes nézni.
Hogyan lehet ez?
Semmi boszorkányság nincs benne. A zár valószínűleg rövidre zárja az alaplapra kötött + / - vezetékeket amikor elfordul benne a kulcs, éppen azt téve, amit egy hagyományos bekapcsológomb is tesz, amikor megnyomod. (ha egy csavarhúzóval zárod rövidre a 2 alaplapi + / - tüskét, ugyan úgy bekapcsol)
Itt annyi a lényeg, hogy a látványosság kedvéért a bekapcsológombot egy kulcsos zárra cserélték.
Gondolom olyan a gépház, vagy egyedileg építette meg.
Az a lényeg, hogy mikor elfordul a zár, akkor rövidre zárja a vezetékeket (talán mikrokapcsoló van a zárban). Biztos lehet valahol ilyen zárat rendelni.
Van egy ilyen kapcsolós záram, ami neked kellhet. 3 kulcs van hozzá. Nekem csak itt porosodik.
A többit privátban megbeszlhetjük, ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!