Mi történik, ha nem vagyok itthon, amikor az Ebay-en rendelt csomagot kihozzák?
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 10:58
1/4 anonim válasza:
Visszaviszik és megpróbálják egy más alkalommal kivinni.
Ezért a legjobb, ha legközelebb megadod a mobilszámodat, h hívjanak föl a szállítás napján. Így fogod tudni, h mire számíthatsz.
Nekem GLS futár hozta legutóbb.
2/4 anonim válasza:
Nekem posta hozza, ha nem vagyok itthon bedobnak egy csomagom jött papírt, másnap bemegyek a postára és átveszem, ennyi
3/4 anonim válasza:
Nekem ami befér a postaládába azt betömik, ami nem az mindig a postánál kötött ki mert délelőtt akarták hozni, papírt dobtak be, hogy próbálták kézbesíteni de nem voltam, vegyem át a főpostán. A pasi már megismer :D
Meg van adva a mobilszámom, a csomagon is rajta van, de soha senki nem hívott fel. (jó kis adatvédelem, a fél világon átutazik a számom a csomagon, bár a Professionra felrakott önéletrajzommal biztos több ilyen-olyan ügynök találkozik)
4/4 A kérdező kommentje:
:D
Köszi a válaszokat!
2013. aug. 15. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!