Mi a véleményetek erről a gépről?
computerimperium.hu/images/Imperium_Core_i5_HD_PC.jpg
Van ez a számítógép, és a kérdésem, hogy mennyire megfelelő ez nekem.
Játékra, netezés, meg majd ilyen videókészítések, később továbbtanulásra, DE FŐLEG JÁTÉKRA HASZNÁLNÁM.
Bírja a Far Cry 3-at, BF 3-at, és ezeket az újabb játékokat full grafikán, vagy netán a Far Cry folytatásait bírná? Még ha nem is fullon, de legalább bírna?
Köszi előre is, és normális válaszokat!
Köszi a válaszokat, legalább még vannak normálisak! Ment a zöld kéz!
Akkor építenétek nekem egy jó gamer gépet?
Max. ár.: 160-165.000 Ft körül.
Gépház és táp is kellene!
Előre is köszi!
Például Én ilyesmit vennék most ennyiből:
Össz: 168.718Ft (összeszerelést is lehet kérni az kb 2500Ft). Szerintem jó minőségű minden alkatrész, jól húzható procival, kb kétszer erősebb videokártyával, mint ami a kérdésben van. Persze ki lehetne hozni konfigot erősebb videokártyával is, de Én inkább adtam a körítésre is picit többet. Később mehet bele még egy 4GB-os memória és akkor lesz 8GB dualban, ma még ennek nem fogod a hiányát érezni. Ha szeretnél pörgős rendszert, akkor egy SSD meghajtót dobsz a rendszer alá (min 60GB) és elég pacekos kis vas lesz ebből. (Nekem majdnem pont ilyenem van, de már 8GB memóval, SSD-vel, de 2csak" HD7850 2GB videokártyával...nagyon szeretem). Nem muszáj ezt venni, ez csak egy alternatíva, ami mutatja azt is, hogy a Computer Iperiumos gép nem éppen jó vétel. :)
Meg a második és harmadik linket nem hozza be, de nekem kéne, ez az egyik.
A másik meg az hogy, van az a vezeték, amit a tápegységbe kell dugni, a másikat meg a konektorba, amiről megy az áram, az jár hozzá, vagy azt is kell venni? Ha igen tudnál linkelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!