Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a gépről?

Mi a véleményetek erről a gépről?

Figyelt kérdés

computerimperium.hu/images/Imperium_Core_i5_HD_PC.jpg

Van ez a számítógép, és a kérdésem, hogy mennyire megfelelő ez nekem.

Játékra, netezés, meg majd ilyen videókészítések, később továbbtanulásra, DE FŐLEG JÁTÉKRA HASZNÁLNÁM.

Bírja a Far Cry 3-at, BF 3-at, és ezeket az újabb játékokat full grafikán, vagy netán a Far Cry folytatásait bírná? Még ha nem is fullon, de legalább bírna?

Köszi előre is, és normális válaszokat!

2013. aug. 14. 00:47
1 2
 1/14 anonim válasza:
Ez egy nagyon penge gép..simán viszi.
2013. aug. 14. 00:53
 2/14 anonim ***** válasza:
NE vegyél onnan gépet!!! Csak rossz tapasztalataim vannak azzal a "céggel" kapcsolatban! Inkább rakj össze iponrol, PCX-ről egy gépet, de ha meg mondod, hogy mennyi a keret össze dobunk neked 1-et!
2013. aug. 14. 01:14
 3/14 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzből játékra sokkal erősebb gép építhető, ez így nagyon aránytalan! A proci mondjuk erős (bár a turbó órajellel dobálóznak, a proci alap órajele: 2,9GHz) és a RAM is bőven sok egy játékos gépbe, de a GTX650 2GB nem nagy durranás, főleg ilyen árú konfigba és ilyen erejű proci mellé (ráadásul a GTX650 nem képes kihasználni 2GB memóriát, ez is csak vakítás). A tápegység valószínűleg a nem éppen ajánlott kategóriás Elite szériából van, ráadásul 500W még sok is ilyen gépbe egy normális tápegységből. Egy alapigazság van: készre szerelt gépet nem érdemes megvenni, akármilyen csili -vili a reklámja és hangzatos fantázianevekkel jönnek (külön röhej számomra, hogy pont egy nagy 2GB GTX650 felirat próbálja felhívni a gépre a figyelmet játék szempontból). Egyébként játék szempontból hasonló erősségű (vagy inkább még erősebb) gépet már 100-110k-ból ki lehet hozni.
2013. aug. 14. 02:48
 4/14 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előzőhöz, ja és azt én is kifelejtettem, hogy teljesen aránytalan ez a config...
2013. aug. 14. 10:07
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, legalább még vannak normálisak! Ment a zöld kéz!

Akkor építenétek nekem egy jó gamer gépet?

Max. ár.: 160-165.000 Ft körül.

Gépház és táp is kellene!

Előre is köszi!

2013. aug. 14. 13:42
 6/14 A kérdező kommentje:
Valami olyat, ami ebből az árból a maximumot hozza, meg persze nem csak játszanék hanen net, meg skype, de főleg játék.
2013. aug. 14. 13:45
 7/14 anonim ***** válasza:

Például Én ilyesmit vennék most ennyiből:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Össz: 168.718Ft (összeszerelést is lehet kérni az kb 2500Ft). Szerintem jó minőségű minden alkatrész, jól húzható procival, kb kétszer erősebb videokártyával, mint ami a kérdésben van. Persze ki lehetne hozni konfigot erősebb videokártyával is, de Én inkább adtam a körítésre is picit többet. Később mehet bele még egy 4GB-os memória és akkor lesz 8GB dualban, ma még ennek nem fogod a hiányát érezni. Ha szeretnél pörgős rendszert, akkor egy SSD meghajtót dobsz a rendszer alá (min 60GB) és elég pacekos kis vas lesz ebből. (Nekem majdnem pont ilyenem van, de már 8GB memóval, SSD-vel, de 2csak" HD7850 2GB videokártyával...nagyon szeretem). Nem muszáj ezt venni, ez csak egy alternatíva, ami mutatja azt is, hogy a Computer Iperiumos gép nem éppen jó vétel. :)

2013. aug. 14. 23:48
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. aug. 15. 00:41
 9/14 A kérdező kommentje:

Meg a második és harmadik linket nem hozza be, de nekem kéne, ez az egyik.

A másik meg az hogy, van az a vezeték, amit a tápegységbe kell dugni, a másikat meg a konektorba, amiről megy az áram, az jár hozzá, vagy azt is kell venni? Ha igen tudnál linkelni?

2013. aug. 15. 01:07
 10/14 anonim ***** válasza:

második:

[link]

harmadik:

[link]

A tápegységhez jár tápkábel. Ráadásul az a GX-450 egy nagyon jó minőségű tápegység, röhögve vinni fogja a konfigot.

2013. aug. 15. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!