Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Facebookon hogy tudom tiltani,...

Facebookon hogy tudom tiltani, hogy 1 személy játékfelkéréseket küldjön, ha az illető már nem az ismerősöm?

Figyelt kérdés

Korábban az ismerősöm volt, de utána ő törölt az ismerősei közül.

Viszont néhány alkalmazásban (pl játék), amit használok a facebookon még mindig benne van az ismerőseim között.

Ha az adatvédelmi beállítások/ tiltásoknál tiltom a felhasználót, azt írja az az alkalmazásokra nem vonatkozik.

Viszont hogy kik küldhetnek alkalmazás felkéréseket résznél, csak ismerősök közül lehet választani.

Az egész alkalmazást nem szeretném tiltani, mert használom. Csak ez az illető állandóan küldözget minden féle dolgot, nagyon zavar és nem tudom letiltani!

2013. aug. 13. 15:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!