Miért nem tudom bekapcsolni az iphone 4 em?
Figyelt kérdés
Egyszer hosszan benyomtam a home+bekapcsoló gombot kikapcsolt és azóta nem bírom vissza kapcsolni. Számítógépre vagy töltőre rádugom és azt íja hogy csatlakoztassam az Itunes hoz de akkor meg vissza akarja állítani de azt sem csinálja meg 21es hiba kódot ír ki mit lehetne tenni?2013. aug. 13. 01:41
1/10 anonim válasza:
Hát miért nyomtad meg a home és a kikapcsoló gombot, ha nem akarod restore-olni? Pont azért lett kitalálva.
Ha meg nem tudod restore-olni iTunes-szal, akkor telepítsd újra.
2/10 A kérdező kommentje:
ezaz nemtudom sehogysem ebben kellene segitség mert nagyon sötét vagyok hozzá.
2013. aug. 13. 11:41
3/10 anonim válasza:
DFU módban kell javítani. Itt leírják:
thebigboss.org/guides-iphone-ipod-ipad/dfu-mode
4/10 A kérdező kommentje:
hát mostmár más a baj olyan mindha az iphone operácios rendszere is elveszett volna mert már csak az alma jön be ha számitogépre dugom,ha töltöre akkor csatlakozzak az ituneshoz na most akkor?
2013. aug. 13. 20:50
5/10 anonim válasza:
kapcsold ki a telot. tartsd nyomva a home gombot, majd ugy csatlakoztasd adatkábelra. be fog kapcsolni automatán, de nyomd addig a home-t mig ki nem irja a telo,hogy itunes. akkor nyomj egy restore-t az itunes-ba. biztos ami tuti, hagyd egy éjszakán keresztül töltön. lehet a sok basztatás miatt le is van merülve.
6/10 A kérdező kommentje:
21 es hiba kodot kaptam
2013. aug. 14. 09:15
7/10 A kérdező kommentje:
ja és a jailbreak-elve volt szoval hátha igy valaki pontosabbat tudna nekem mondani.
2013. aug. 14. 09:21
8/10 anonim válasza:
igy van azert kapod a hibat mert jailbreakelve van. Próbáld meg készüléket DFU módba rakni, majd iTunes-al Custom IPSW-vel Restore-olni.
Custom ipsw-t talalsz a neten.
9/10 A kérdező kommentje:
valaki priviben nemtudna nekem segiteni mert már felhuz hogy nemtudok egy ien vackot megcsinálni
2013. aug. 14. 11:18
10/10 A kérdező kommentje:
amugy probáltam amit irtál de 1602 es hiba most usb de avval nemlehet baj
2013. aug. 14. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!