Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Létezik olyan program ami egy...

Létezik olyan program ami egy képen az megadott alakot kivágja és az alakot aztán be lehet helyezni egy másik képre?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy képet szerkeszteni és több arcot szeretnék beilleszteni a képbe viszont ahhoz ki kell vágni. Megpróbáltam Photo Filtrével de nem tudok egyenesen rajzolni és nem sikerül olyan szépen ahogy szeretném.Létezik olyan program ami szépen kivágja? Vagy valami képszerkesztő ahol ezt szebben megcsinálhatom?

Előre is köszi!

2009. okt. 27. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:
photoshop
2009. okt. 27. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Olyan program nem lesz ami helyetted megcsinálja. Photoshop, bár itt is időt kell ráfordítani hogy szépen kivágd.
2009. okt. 27. 14:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm! Sokan szinte minden kérdésemre azt írják hogy PhotoShop. Én ezzel nem igazán tudok mit kezdeni mert eddig találtam ezer fajta Photoshop letöltési linket és ráadásul fizetős. Hol vagy melyik PhotoShop-ot töltsem le?És hogy kell használni?
2009. okt. 27. 14:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát bizony a PS pénzes dolog, nem ingyen adják. De ha rákeresel itt: www.mininova.org (CS4 a legújabb verzió jelenleg), akkor innen letöltheted az angol nyelvűt, de tán még magyar nyelvű is van fent, habár az használhatatlan. A legtöbbb hasznos oktatóanyag az angol nyelvű programon mutatja be a lépéseket, még a magyar oldalakon is. Ha nem tudod mi az a torrent akkor előbb guglizd meg ezt a témát. A Photoshop technikákat meg sok helyen tanítják tutorialokban pl itt: www.tutorial.hu. Ha a Photoshop eszköztárán sem igazódnál ki meg hogy mi hol micsoda akkor meg itt van egy-két hasznos írás: www.ebookz.hu
2009. okt. 27. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!