Letöltöttem egy rossz programot. Helyre lehet még hozni a hibát?
Elvileg eltávolítottam. Valami Delta valami volt a program, ami a böngészőmben is változtatott dolgokat. Most a vezérlőpultnál letöröltem,viszont ez az oldal jön be mikor az első oldalra lépek, de aztán tovább is ugrik a kért oldalra...de nem tudom mi lehet ez...és csak akkor csinálja mikor megnyitom a böngészőt és először lépek valahová...utána nem.
Firefox-ot használok.
A kereső elvileg az most is a google, de nem tudom hol tudom megnézni, meg a bővítményeket megnyitni...megállt a tudományom:D
Annyit tudok még, ha ez segít, hogy 64 es win 7 van rajta
Ha xp-d van futtásba ird be h msconfig majd keres egy visszaállitási pontott amivel a rendszer visszateszi a géped korábra.
Ha Vistad v 7-ed van akkor a keresésbe írd be h rendszer-visszaállítás és ott válasz egy korábbi idöpontott.
Ez majd rendbe rakja.
Rendszer-visszaállítást csináltam:) Elvileg most jónak tűnik:)
Köszönöm:)
Ha már sikerült megszabadulni tőle, akkor csak a második képet ajánlom figyelmedbe az alábbi oldalon:
Bármilyen program telepítésekor meg kell győződni arról, hogy semmi mást nem akar feltenni az adott program.
A képen láthatod, aki a "Quick" módszert választja, automatikusan telepít minden Delta összetevőt, de még az "Advanced" telepítés esetén is ki kell venni a pipákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!