Szerintetek melyik a legjobb okostelefon manapság?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy S4, iPhone 5, HTC One, Sony Xperia Z, stb.
Érdekelne, hogy milyen telefont lenne érdemes beszereznem, mert sok lehetőség felmerült már, nem tudok döntésre jutni. Azért fordulok hozzátok, mert érdekelne a véleményetek, és az esetleges pozitív/negatív tapasztalataitok.
Trollok kíméljenek. (Lehet, hogy ezt már a vastagbetűs résznél közölnöm kellett volna...)
2013. aug. 10. 23:54
11/16 anonim válasza:
Ha jót akarsz inkább próbáld ki az iphonet..
Android nálunk se vált be,soha többé nem kérek belőle.
12/16 anonim válasza:
Szia nekem egy felsőkategóriás Huawei Honor 2-m van ás nagyon jó,75ezret simán megért,az ugymond 2.szmmú telom iphone 3gs,az is teljesen jo telefon pedig öreg
13/16 A kérdező kommentje:
Wow, szerintem az én esetemben is két teló lesz a megoldás :)
2013. aug. 11. 20:44
14/16 anonim válasza:
szerintem ez igy jobb,mert változatos :)
15/16 anonim válasza:
Próbáld ki a huawei p6 ot. Jó kis cucc. Az s4-re szavazok. 1 pici hibája van, az hogy lehetne teljesen laggmentes. Azért nem a htc one-t mondom a legjobbnak, mert unibody,és az üzemidő lehetne több. A másik, hogy az új ultrapixeles kamera nem teljesít valami egetrengetően, látszik ez a nagy összehasonlításokon(lumia 920,i5,s4).
16/16 anonim válasza:
iPhone 5 öt ne vegyél a Samsung Galaxy s4 a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!