Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit jelent PONTOSAN az hogy...

Dexer578 kérdése:

Mit jelent PONTOSAN az hogy egy laptop alaplaphibás? Attól működik vagy nem vagy kilehet javítani? Mennyiért kb? (Mármint ha igen)

Figyelt kérdés

#laptop #alplaphibás
2013. aug. 10. 05:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Alaplapot láttál már? Elég sok alkatrész van rajta, na abból bármelyik lehet hibás. Ennek megfelelően, vagy működik vagy nem. Javítani vagy lehet vagy nem. Vagy drágán javítható, vagy brutálisan drágán...
2013. aug. 10. 07:19
 2/5 anonim ***** válasza:

azt jelenti hogy az egyik legfontosabb része a rossz.

HA esetleg vásárolni akarsz akkor ilyet ne vegyél mert csak szívnál vele, mert általában konstrukciós hiba miatt romlik el ahol elromlik, legalább 30-40ezer a csere, javítani általában nem lehet

2013. aug. 10. 07:34
 3/5 pinkpancser ***** válasza:
Attól függ. Vannak olyan hibák ami mellett használható a gép (pl döglött hangkártya helyett használhatsz USB-t), meg van aminél totál döglött. Javítani pedig mindent lehet, a kérdés csak az, hogy megéri e.
2013. aug. 10. 08:44
 4/5 A kérdező kommentje:
oks köszönöm minden választ hála istennek nem az én gépem ment tönkre de senkinek sem kívánom! Csak a neten keresgettem gépeket és láttam oda kíírva. :)
2013. aug. 10. 11:04
 5/5 pinkpancser ***** válasza:
Alaplaphibásoknál óvatosan! Van sok olyan gép, aminél természetes dolog, hogy pár éven belűl elszáll az alaplap, pl HP DV9000, vagy sok FuSi amilo. Ezeknek egy része rutinból javítható megfelelő eszközökkel, de nagy szívás is lehet a vége.
2013. aug. 10. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!