Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A windows 8 skint ráraktam...

Cpt.Price11 kérdése:

A windows 8 skint ráraktam windows 7-re. Gyorsan letörltem mert nem tetszett. Azóta full lassú a gépem. Mi tévő legyek? Vírusírtót átufuttattam, de nem talált semmit. /avasttal vizsáltattam/. Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés

2013. aug. 7. 17:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia, nézd meg a folyamatokat illetve szolgáltatásokat, hogy nem-e maradt valami vissza ami esetleg fut a háttérben. Illetve töltsd le a CCleanert és az Advanced System Care 6 Ultimate-t (utóbbit törten tudod) és azokkal takarítsd ki a géped. Töröld ki a Windwos\Prefetch mappában található PF kiterjesztésű fájlokat (CSAK AZOKAT) majd a nagy takarítás után indítsd újra, nézd meg, hogy minden működik-e, remélhetőled ekkor már gyorsabb lesz, de ha nem akkor töröld a visszaállítási pontokat is, DE leszögezem, hogy ezek törlésével ugye nem fogod tudni visszaálítani a rendszert, viszont vannak vírusok amik itt megbújhatnak. Remélem tudtam segíteni. ha esetleg valami nem megy kérdezz
2013. aug. 7. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!