Ecdl full felvételi nehéz?
Figyelt kérdés
22 vagyok és ma megyek felvételizni.2009. okt. 26. 05:57
1/4 anonim válasza:
ECDL egy fos. Általános iskolás kisdiák is megcsinálja.
2/4 A kérdező kommentje:
És szerinted mien számtek progit kéne lerakni amit tudok valamire használni?
2009. okt. 26. 16:50
3/4 anonim válasza:
Nem tudom hogyan vannak a modulok, de ha belinkeled szívesen megmondom. Habár hogy menj valamire állás téren, ahhoz 4-5 modult le kell tenned mindenképpen amit a Szoftverüzemeltetői OKJ-s vizsgán is le lehet tenni. Word, Excel, Access, Powerpoint, meg az általános op.rendszer ismeretek. Ez az alap mindenképpen kell szerintem.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem találtam most meg a megfelelö oldalt de a tanfolyam neve ECDL full (7modul). Annyit mondtak ha sikerül 2 modulonként vizsgázunk.Akkor szerinted ezzel megyek már valamire munka téren?Köszi a segitséget
2009. okt. 28. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!