Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy kell zenéből egy adott...

Hogy kell zenéből egy adott részt kivágni?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=-UffhV2SedA

Ebből szeretném a 7.18től 20.15ig terjedő részt külön.. de nem megy.. :S

2013. aug. 6. 11:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Leszeded vmi erre kitalált programmal, megnyitod egy hangszerkesztő programmal (pl. Audacity, SoundForge), kijelölöd a hanghullámban a megfelelő részt, és kimásolod.
2013. aug. 6. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem vok ebben jártas, de én ilyenre a Virtual DJ 7 Pro-t használom, persze ezt csak törten tudod letölteni vhonnan, csak betöltöd neki a lementett mp3 fájlt (vannak különböző youtube letöltők) és elindítod a felvételt a kívánt résztől és külön lementi neked egy másik fájlba. Mondjuk biztos van ilyen programban ingyenes verzió is amivel meg tudod csinálni, de mint írtam, nem túlzottan foglalkozom ezzel a témával, azért remélem tudtam segíteni. :)
2013. aug. 6. 11:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Audacity-t próbáltam azzal nekem nem megy..:s
2013. aug. 6. 12:29
 4/8 Lajos54 ***** válasza:

#3 - nem csodálom, hiszen az egy audió szerkesztő, ez pedig, amit linkeltél, videó...

Tulajdonképpen mit is akarsz vele? Letöltened már sikerült? Vagyis a gépeden van?

2013. aug. 7. 09:55
 5/8 A kérdező kommentje:
A gépemen van mp3 formátumban
2013. aug. 7. 11:33
 6/8 A kérdező kommentje:
és nekem csak a zene kell
2013. aug. 7. 11:34
 7/8 Lajos54 ***** válasza:

Ha már mp3-ban van, tehát audió fájl, akkor az Audacity segítségével igen egyszerűen megvághatod.

Megnyitod az adott fájlt a Fájl-Megnyitás menüpont segítségével. Egy kicsit "szöszmötöl" vele, majd megjelenik a grafikusan ábrázolt zene. Megkeresed azt a pontot, ahol a neked szükséges rész kezdődik, majd azt azt megelőző részt kijelölöd az elejéig. (sötétebb színű lesz). Nyomsz egy Delete-t, akkor kitörli a kijelölt részt. Ezután megkeresed a végét, ameddig kell, majd ugyanígy kijelölöd a felesleges további részt és kitörlöd.

Ezután a maradékot EXPORTÁLOD mp3-ként. (nem pedig mented, mert az csak az Audacity saját formátumában egy vágólista lenne)

2013. aug. 7. 12:25
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2013. aug. 7. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!