Ellepték a reklámok a gépem! Hogy tüntethetném el?
Egy ideje ha bármilyen oldalt megnyitottam (Facebook, YouTube) akkor beadott egy csomó reklámot. Apukámat kértem meg, hogy csináljon ezzel valamit, és a Google Chrome-on van egy program, ami letiltja a reklámokat, de a helyük ott van. Tehát magát a reklámot nem látni, de ott maradt csak szürke a háttere. Nem tudok normálisan megnézni egy videót sem YouTube-on, mert a fél videót kitakarja.
Kérem segítsen valaki!
Előre is köszönöm!:)
Nekem mind Chrome-on, mind Firefox alatt hasznosnak bizonyult az adblock nevezetű kiegészítő. Letiltja a felesleges reklámokat, és a felugró ablakokat. Egyszerűen írd be a google-be, hogy "adblock chrome", linkre rákatt, és ott már telepítheted is. 2 perc, és szerintem javarészt megoldódik a gond. Apád nem tudom mit művelt. :D
Nekem azóta nincs ott a helyük. És ha a gép már eleve tele van szeméttel, vírussal? Az is előfordulhat.
Köszönöm az elsőnek, ezekkel akkor majd próbálkozom!:)
A másodiknak is köszönöm! :) És igen, apukám is a adblock chrome-ot tette rá, azért szürke a reklám helye. De még így is ott van, én sem értettem, hogyha egyszerűen le van tiltva akkor a helye miért marad még mindig ott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!