Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptop márkát ajánlanátok?

Milyen laptop márkát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Én most szeretnék veni egy Lenovo idepad g780-at szerintetek? vagy gondolgoztam még a samsungon vagy az assuson.

2013. aug. 5. 20:08
 1/3 anonim válasza:
Samsungot ne vegyél rakás szar. Oké olcsó de nem jó. Asus nagyon jó nekem egy laptop 9 éve megy ;) Lenovo is tökéletes.
2013. aug. 5. 21:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Acer laptopot és Samsungot semmiképp se vegyél de a Lenovo és az Asus nagyon jó márka.Ez a Lenovo modell amit írtál az is nagyon jó .De mire szeretnéd használni mert ha leírod talán még Asus-ból is tudnék hasonlót ajánlani.
2013. aug. 6. 12:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Mire szeretnéd használni ér mennyit szánsz rá ?Nem márka szerint kell vásárolni hanem adott pénzből a legjobbat, a minőséget és nem a teljesítményt tekintve
2013. aug. 8. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!