Van egy HP laptopom de folyamatosan a CPU 90 fok fölötti mit tudnék csinálni vele?
everestel szoktam nézni és mindig a CPU,CPU 1 mag,CPU 2mag 90 fok fölötti Pdu dióda olyan 60 fok körüli. Szerintem ez nagyon nem jó a gépnek. Mit tudnék vele csinálni h ne legyen ilyen forró mert az alja elég meleg sokszor már a billentyűn is érzem h jön át a meleg. Pedig csak 4 éves gép.
Köszönöm előre is a segítséget:)
AMúgy tuti 90+ fokos?
NEkem elég meleg a régebbi laptopom, de az is max 60.at mér.
Szerintem rossz a mérésed.
Nem minden HP-nak rossz a hűtése.
De van amelyiknek igen.
DE samsungból is tudok olyat, aminek jó a hűtése és 60fok körüli, meg olyat is ami ritka sz_r.
Dellből is tudok olyat, aminek elég sz_r és túlmelegszik (inspiron 15R) míg az én Vostrom hót hideg.
SZerintem kapd szét, fújd ki belőle a port, ventiből is, ha kell szedd le, mosd meg, hagyd kiszáradni, rakd össze. pasztázd a félvezetőket újra! Hátha javít valamit rajta.
Ha nem, emeld meg, tegyél a sarka alá könyvet, próbáld ki, hűl-e valamit így, ha nem moccan a mérőműszer, akkor rossz a szenzor, vagy a driver.
Esetleg biosban is mérheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!