GhostMester kérdése:
Szerintetek ez a kari jó a mai játékokhoz? Nvidia 260 gtx gigabyte
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm2013. aug. 4. 18:16
1/11 anonim válasza:
azt a játékot, amihez alapból DX11 kell(Crysis 3 pl.) nem fogja elindítani. amúgy talán az összes mai játékot vinné alacsony grafikán és felbontáson, amihez nem szükséges legalább DX11. mennyiért vennéd?
2/11 soccerway válasza:
mai jatekokhoz keves, esetleg alacsony reszletessegre jo
3/11 A kérdező kommentje:
12 000 Ft-ba kerülne de szerintem akkor meg se veszem ha csak ennyit tud :)
2013. aug. 4. 18:27
4/11 A kérdező kommentje:
A másik választásom ez lenne Gigabyte GTX 460 OC 1 GB PCIe VGA kártya
2013. aug. 4. 18:29
5/11 anonim válasza:
ennyiért sokkal jobbat ne várj :) 15 ezerért van HD5770, azzal még egész jól el lehet játszani. kis felbontáson szerintem mediumon vinné a legújabbakat is, ha megfelelő erősségű processzorod, elegendő RAM és egy minőségi tápegység.
6/11 anonim válasza:
na, a GTX 460 már sokkal erősebb. milyen processzorod van? tápegység pontosan milyen típusú?
7/11 A kérdező kommentje:
a tápegységem egy 450 w-os satás a procimat pedig most fogom cserélni egy Fx-4100-ra ramom pedig 8 Gb ddr3 1333Mhz.Ész ha megkérhetlek le tudod írni az-t az oldalt ahol van a kari 15 000 ért ?
2013. aug. 4. 18:44
8/11 anonim válasza:
hardverapro.hu-n találni 15 ezerért HD5770-t. amúgy mostani procid milyen? és az alaplapod? mert az FX-4100 nem biztos hogy a legjobb vétel lenne. a tápegységről meg a pontos típus kéne, a névleges teljesítmény nem mond el róla semmit. a 450W lehet egy minőségi, védelemmel ellátott, de lehet egy olcsó, gagyi belsővel ellátott, védelemmel nem rendelkező, veszélyes darab is.
9/11 A kérdező kommentje:
Proci: AMD x2 250 3.0 ghz
Asrock N68c-s ucc
táp pedig: n power enyit tudok róla
2013. aug. 4. 18:56
10/11 anonim válasza:
abba az alaplapba ne tegyél FX-et, inkább Phenom X4 945 legyen. a tápegység meg erősen cserélendő. nincs ellátva semmilyen védelemmel, és szerintem el se bírná az új videokártyát és procit, hiába van ráírva 450W, szerintem jó ha 250-t le tud adni. egy jó gépnek az alapja egy normális, minőségi és megbízható táp. minimum egy FSP hexa 400W lenne az ajánlott. ez alá ne add.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!