2xRca átalakító fontos Segítség Többi lent?!
Annyi hogy ha a tv-mhez szeretnék venni olyan rca adaptert hogy bedugom és akkor kettő férőhelyes lesz:
És a kérdésem hogy ez akkor a sárgát duplázza meg
és hogy ilyet hol lehet venni külön külön hogy a piros is dupla legyen meg a fehér is.fontos lenne nagyon!
Elég nagy katyvasz a kérdésed.
A sárga egy videó jel miért is kéne megduplázni?
A többi sztereó hang (fehér, piros) ez az audió rca csatlakozó ennek az osztása lehetséges egy ilyennel [link] de ha konkrétan leírnád hogy mit szeretnél egyszerűbb lenne.
Aztaaaaa!!! A te tévéden van sztereó jackes videóbemenet?!
Defrankóóóóóóóó!!! Mutimán!!!
...de hogy még jackes hangbemenet sincs, az tuti...
Sztem ha azt összedugja, akkor a rádugott eszközök elcseszik egymás jelét (még kikapcsolt állapotban is - áramtalanítva már nem biztos), mert az elosztó: egy jelet oszt szét több eszközre, nem pedig több eszköz jelét továbbítja egyre. Átváltó kapcsolónak is kellene lenni rajta, hogy jó legyen.
Vmi ilyesmi kellene hozzá:
+ scart átalakító
Egyetértek 14:16 veled.
És jön a de,nem tudom hogy mit akar a kérdező.
Hangot akar kihozni a TV-ből vagy fordítva esetleg a bevitt hangot akarja osztani....????
#3 +1
Áramtalanítva is zavarni ofgják egymást, mivel nem galvanikusan leválasztott áramkörökről beszélünk...
így a kimeneteken lévő RC tagok minimum a jel amplitudóba beleszólnak.
Most hogy megnézem konkrétan ne is olvassátok el a kérdésem,igazából azt szerettem volna kérdezni hogy ehhez
http://www.youtube.com/watch?v=lb8vQDiKq4M
hol tudom megvenni a kellékeket.(xbox360,camerán)kivűl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!