Gamer PC-hez operációs rendszer?
Hali
Van egy gamer pc-m és most vettem bele vidikártyát. És annak a driverje csak Win 7 és Win 8-at támogat :D. Mondjuk ugyis le akarom cserélni a Systemet.
Na szóval. Szerintetek milyen operációs rendszert tegyek fel? pl.: Win 7 32 bit vagy 64 bit. Olyanokat mondjatok ami játékok most vannak elmennek majd rajta. pl.: Far Cry3, GTA4, COD MW3, MW2, Black Ops, Crisys 3, Prototype 1,2 Hát kb. ezekkel játszom :D
Nem muszáj 192OX1O8O-asd felbontáson lehet 168Ox12OO
Konfigom:
Alaplap: Asus P8B75-M LE
Proci: Intel Core i3 3,3Ghz
RAM: CSX 2GB 16OOMhz (bővíteni fogom 4 vagy 8GB-ra)
Táp: Gigabyte 4OO-46OW (bocs rossz a nullás gomb :D, az ó betű)
Merevlemez: Seagate 2TB 72OORPM 64MB cache
Videokártya: Asus HD779O 2GB GDDR5
Előre is köszönöm
Azert irok gepet hogy lassa az ove nem tul gamer!
Semmi se aranyos benne es 1xx forinba nem erdemes intelt venni!
4GB ram meg elkellene mar jatekhoz es minek 1600mhz?
7790 hejet egy 7850 legalabb
2tb merevlemez meg minek?(Nem szolvam ha ojan cucc kell ami tobb sza gb,de ojan nem nagyon van!,szval eleg az 500gb es ha nem eleg(miert ne lenne)vehet 1tb t is
Meg mindek 65mb cache ?
ES 7790 nek minek ddr5?
Miert pont gigabyte tap? fps altalaban olcso es jo!
De most már utólag felesleges okoskodni. :) Már megvan neki.
"ES 7790 nek minek ddr5?" Ezt értelmezd már légyszi. :) Szerintem a DDR5 helyett 2 gigát akartál írni.
igen 2gb akartam irni nem ddr5
bocsi siettem!
Mert meg minek?
Ezen minden fog futni!
Amit irtam!
De mar igyis alig fert bele a 120-130 keretbe!
Még egy észrevétel, aztán tényleg befejeztem.
"ove nem tul gamer! "
Aha, értem. Gondolom ezt az "ultragyenge" i3-mas miatt írod, amit divat lenézni. Elárulom Full HD felbontáson ugyanolyan jó, mint az X4 750K. Amelyik játékhoz az i3-mas kevés lenne, annak a 750K is.
Itt egy teszt, amiben látható, hogy egyáltalán nem gyenge játékra az i3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!