Hogyan állíthatom vissza a Windows 7 aero megjelenését?
Feltelepítettem egy régi programot, aminek az elindítása után átváltott az ablak, és már nem átlátszó. Semmilyen módon nem tudtam még eddig visszaállítani, pedig kiválasztottam már aero témát is, a régebbi saját témáimat is, de semmi nem történt.
Ahol az ablak színét lehet módosítani, rákattintva egy ablak jelenik meg: Ablak színe és megjelenése. Ahol azt írja, hogy az itt választott színek és méretek csak akkor lépnek életbe, ha a Windows 7 egyszerű témát vagy a könnyű kezelési témák valamelyikét jelölte ki.
Hogyan tudok visszaváltani az átlátszó verzióra? Akárhogy kísérletezek, minden témánál, az ablak színénél a fenti üzenetet kapom.
Bocsi, ha kicsit zavaros lett, de remélem tud segíteni valaki, mert már nagyon megszoktam a régit, és most idegesít, hogy nem átlátszó.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!