Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan állíthatom vissza a...

Hogyan állíthatom vissza a Windows 7 aero megjelenését?

Figyelt kérdés

Feltelepítettem egy régi programot, aminek az elindítása után átváltott az ablak, és már nem átlátszó. Semmilyen módon nem tudtam még eddig visszaállítani, pedig kiválasztottam már aero témát is, a régebbi saját témáimat is, de semmi nem történt.

Ahol az ablak színét lehet módosítani, rákattintva egy ablak jelenik meg: Ablak színe és megjelenése. Ahol azt írja, hogy az itt választott színek és méretek csak akkor lépnek életbe, ha a Windows 7 egyszerű témát vagy a könnyű kezelési témák valamelyikét jelölte ki.

Hogyan tudok visszaváltani az átlátszó verzióra? Akárhogy kísérletezek, minden témánál, az ablak színénél a fenti üzenetet kapom.

Bocsi, ha kicsit zavaros lett, de remélem tud segíteni valaki, mert már nagyon megszoktam a régit, és most idegesít, hogy nem átlátszó.

2013. aug. 2. 12:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!