Melyik laptopot ajánljátok jobban az alábbi kettő közül?
Samsung:
DELL:
A linkeknél le vannak írva a gépek adatai.Nekem a DELL szimpatikusabb, de a GHZ aggaszt..A Battlefield 3nál 2.4 GHZ a minimális gépigény, de az core 2es de a dell az i5ös csak 1.8 GHZ viszont a samsung "csak" i3as (a DELL hez képest) viszont 2,5 GHZ.
Melyik viszi el simán, lagg mentesen a játékot? tehát gyorsan.Tudom, hogy nem játékra valók,de így mérem a laptop fejlettségét mivel a gépek fejlesztőrészének húzóágazata a játékok fejlesztői.Bocsi a hülye kérdésért és előre is köszi a segítséget :)
Szerintem a Dell a megfontolandóbb, azért várd meg a többi véleményt is.
Hogy miért a Dell:
Jobb a videokártya a Dellben.
Az 1.8GHz miatt nem kell feltétlenül aggódni, mert az i5-ös processzorok túl tudják 'pörgetni' magukat. Az i5 3337U 1.8GHz-ről egészen 2.7GHz-ig.
Én a samut venném, mert 2GHz alatti procival, és dellel, nem kezdenék + a 710es vga is vmivel (vszeg hangyafütyinyivel) jobb mint a dellé. Kb. jó közepesként értékelném a 710est, és az i3as is kihajtja.
Sztm ha turbó 2,7GHzre felhúzod az i5öst, akkor a hűtéssel gondod lesz, mert notiban nem úgy megy az, hogy veszel rá egy nagyobbat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!