Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért fagy le a sims3?

Miért fagy le a sims3?

Figyelt kérdés
FEltelepítettem meg játszok minden..egyszer csak lefagy és elsötétűl a képernyő...először nemtudtam h, mit csináljak és úgy hagytam félórán keresztül közbe elmentem vacsizni és semmi! csak a háttérzene szólt aztán feladat kezelőt nyitottam meg és felléptem netre egyszer csak lehalkult a zene és megint jó volt....egyfolytába lefagy :S mindig netre jövök és várok ilyenkor. mi lehet a baj?
2009. okt. 24. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
A rendszerkövetelményeknek megfelel a géped?
2009. okt. 27. 06:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Bekapcsolták már nálatok a fűtést? Lehet, hogy túl hideg van a szobában.
2009. okt. 27. 07:19
 3/8 A kérdező kommentje:

igen. :S

és nem volt vicces -.-

2009. okt. 27. 18:54
 4/8 anonim válasza:
Nem hinném hogy viccnek szánta... Van jelentősége annak is... (Személyes tapasztalat :D >> Sajnos)
2009. okt. 27. 21:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Esetleg ha telepítettél egyedi tartalmat akkor az szúrhatja el. Eredeti a játék?
2009. okt. 28. 08:04
 6/8 A kérdező kommentje:
igen eredeti.a régi gépemen nem volt jó mert kevés volt a ram.most új gépem van és ez a baj vele...néha csak 3 óra játszás után néha meg már félóra után :S legtöbbször akkor amikor alszanak mert akkor nem csinálok semmit.
2009. okt. 28. 12:56
 7/8 anonim válasza:
ha ez a baj akkor hagyd a netet had menjen mer ez eredetileg egy "netes" játék mert van külön (magyar) oldal, avatárt lehet bene csunálni, szóval hagyad a netet bekapcsolva. de ha nem akarod és alvás közben fagy le akkor írd be ezt a kódot: testingcheatsenabled true és a szükségleteknél katt rá arra ami le ment és húzd föl
2011. febr. 20. 11:19
 8/8 anonim válasza:
Esetleg szoktad használni a testingcheatsenabled kódot?
2011. márc. 16. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!