Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Új videókártya, nincs hang?!

Új videókártya, nincs hang?!

Figyelt kérdés

Kicseréltem a régi 9800GT videókártyámat egy új GTS450-re, felraktam a driverét, de hang az nincs. Amikor bekapcsolom a gépet kiírja hogy telepítsem újra a SoundMax-ot. Le is töltöttem, fel is próbálnám telepíteni, ám ezt írja ki a "telepítés" végén: Az audió-illesztőprogram fájljai nem támogatják az Ön számítógépének hardverét. Megjegyzés: Ha a számítógép újraindítása nélkül távolította el az audiószoftvert, akkor végezzen most újraindítást, majd futtassa ismét ezt a beállítást.

Mit tegyek??? ahogy letöröltem az AudioMaxot egyből újraindítottam a gépet, de akkor is ezt írja ki... HELP!

2013. júl. 31. 21:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Esetleg egy másik driver?
2013. júl. 31. 21:48
 2/2 A kérdező kommentje:
de ezt valami másik programmal nem lehet megoldani hogy legyen hang? bármilyen audiomax drivert töltök le ezt írja ki
2013. júl. 31. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!